Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

evkalc,
mne tiez trska najskor povedal,ze som vhodnejsia na gulate,ale ked ma premeral a preratal to,tiz som bola vhodna na oba typy.nechal to najskor na mna,nech sa rozhodnem,ale ja som sas ho hned spytala,ktore by dal skor on.povedal ze anatomy /priznam sa,ja som ich chcela od zaciatku/,takze bolo rozhodnute.takze nemusis mat strach,on ta urcite ne bude do nicoho tlacit,krasne to s tebou prekonzultuje.ja idem k nemu na kontrolu 3.3.,malo to byt po 6-tich tyzdnoch,ale je tak vytazeny,ze to takto vyslo.povedal,ze ak nemam ziadne problemy,tak ten termin kontroly nie je rozhodujuci.
sakura,
mna opka u neho vysla 99500,-isla som cez interklinik /su dost drahy/a mam najdrahsie implose,takze ta cena vyskocila.myslim,ze ivje zaratal aj vybratie starych implosov.

sakura

evkalc
moja opka trvala 2,5 hodiny - teda tak mi povedala sestricka. A to som mala len vkladanie implosu bez upravy. Je to tym ze sa Trska s tym ihruska aby to bolo co najdokonalejsie:) To tam spominali aj sestricky - ze je vraj strasne precizny. A tomu aj verim. Ved ta jeho konzultacka - padla mi sanka:)

sakura

evkalc
no ja som sa na to pytala anesteziologicky. A ta jedna baba si vraj pred opkou pichla drogu. No samozrejme to urobilo to co to urobilo.... A este som pocula o jednej a ta mala vraj skrytu vadu srdca. Neviem preco jej to na EKG nezistili....
No ja som sla prvy krat pod narkozu - no neviem cim to bolo ale ja som sa nebala ze by som sa nezobudila. Vysledky som mala ukazkove - mozno to bolo tym... To stresovala chudera moja mamina. Ta sa bala viac ako ja:(

sakura

evkalc
nebude ta tlacit do anatomickych - neboj. Mne povedal ze som typ aj pre gulate aj pre anatomicke - zalezalo len na mne ze co si na sebe predstavujem. A ja som chcela prirodzene a vybrala som si preto anatomicke.

ivja
to je nejako dost, nie? Ci tebe tam rata aj vybratie implosov? Ci ako to je? Ja som za tie 360 so vsetkym platila cca 82.000 sk

externa
to bola ale ulava,ze? Ked ich dal prec. Mne sa hned zatocila od bolesti hlava - skoro som odpadla ale za 5 minut uz to bola nadhera...ta volnost:))

evkalc

externa - no ty si ale velmi chuda...tak preto by to nevyzeralo dobre, aj ja som chuda ale nie extremne takze by mi mozno aj okruhle boli dobre... no kosti na hrudi trcia aj mne tak chcem aj to zakryt.. ale vsak si necham poradit od dr.

inak ja som tu jedina asi co sa neboji nejak zatial vysledku a vsetkeho okolo implosov ale skor narkozy??? lebo si pamatam ten pripad v novinach co si jedna chcela dat silikonov a uz sa ich nedockala po opke... sorry ze to tu tak pisem ale vy to ako zvladate? ja viem ze hlavne mysliet pozitivne ale ja som taky booooojko v tomto :-( rozpravali ste sa s doktorom aj tomto ci nie? len mam prosim nezacnite pisat ze nech si nedam nove prsia ked sa bojim narkozy.. a tak.. externa kolko trvala opka? sa mi zda ze si pisala 2 hod co sa mi zda dost.. kamoska co bola v estheticu u Jezovitovej mi hovorila ze pol hodku a to jej este opravovala aj nieco na bradavkach..

externa

sonci-85000sk, a ano,je dost opatrny,nic nenecha na nahodu...
evkalc-zalezi ake mas predstavy,prsia atd...Na mne by vyzerali okruhle strasne-ako dve gule.Ja som chcela anatomicke...

sakura-na stehy sa nebojim,lebo uz viem z predoslych operacii,ze to neboli...a na dreny som sa bala aj ja-nevedela som si predstavit ako mi to bude tahat a ci to bude velmi boliet...ale tesila som sa ze sa ich konecne zbavim :)

miu miu

sonci ano bola som len na jednej konzult. to mi bohate stacilo. ona nevyzaduje vysadenie antikon. platila som 81500sk, za kompletne vsetko, vsetko.
Izba je pekna, modra, su tam 3 postele a aj telka a hned na izbe je wc. my sme boli na izbe dve trpitelky.
tak sme sa podporovali. a preberies sa po opke uz rovno na izbe, pustia ti telku, daju ti dialkove aby si si prepla co chces a nechaju ta oddychovat ale stale chodia kukat ci si ok.

ivja

sakura
ja som sa rozhodla, že veľkosť od 360 hore nechám na doktorovi. dnes mi prišli aj všetky ostatné papiere od neho.

evkalc

baby a Trska mam pocit ze zase dava len anatomy??? nie? ja mam tiez pocit ze okruhle by boli lepsie.. no on ma asi bude presviedcat do anatomov..

sonci - drzim palce