Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

myslim si ze ozaj zbytocne sa ho pytat ze kolko ta bude operovat - je to individualne. Inac teraz som pozerala jedno video a je tam cela konzultacka a aj opka - robene je to cez prsny dvorec.
Ja ked som bola na operacii tak ta baba co bola so mnou - ta zvracala. MNe len zostalo zle - tak na odpadnutie - ale to az ked ma dali na izbu - ked ma prelozili na postel. Nevedela som ci odpadnem alebo co. Ale hned mi pichli infuzku a bolo dobre. Spinkala som ako babätko. Ja som necitila ziadnu bolest hlavy ani nic. Baby pisu ze sa citili ako po opici...

nelina

evkalc,
co boli v aprili crepiny s hviezdickou,minarovjech tam operoval tu kocku,povedal,ze jemu opka trva hodinu.ja som si tiez myslela,ze trska operuje tiez len tolko.teraz uz viem,preco mi po narkoze bolo tak hrozne,vtedy som sa citila,akoby som preflamovala celu noc a pila jeden druh alkoholu cez druhy.isto to bolo tou dlzkou.

ivja

evkalc
myslím, že trvanie operácie je individuálne, takže zbytočne sa ho to budeš pýtať. Mňa bude možno operovať 3 hodiny a teba 1,5hodinu.to záleži aj od momentálneho stavu pacientky, od priebehu operácie, prípadne nejakých vyskytnúcich sa skutočností

evkalc

sakura - takze ked su vysledky predoperacne o.k. tak by to malo byt v poriadku... som zvedava ake budem mat ja predoperacne... ale dufam ze dobre.

Ja ak na mna dobre zaposobi Trska tak asi pojdem aj k nemu na opku ak sa budeme vediet dohodnut na dobrom termine a celkovo ak bude dobre posobit.. Inak ta operacia u neho teda trva riadne dlho sa ho na opytam ze kolko zvykne operovat.. som myslela ze za nejaku max hodku budem mat po opke.

nelina

sakura,
tiez si myslim,lebo,zatial,co tu citam,vacsinou sa u neho ceny pohybuju nieco okolo 81000,- ak som to spravne odhadla.

ivja

sakura
určite tam aj to zarátal a myslím, že so mnou to bude aj zložitejšie, keďže mne sa bude impl. vkladať cez dvorec a aj ten sa bude upravovať

sakura

nelina
no ved to si myslim ze jej tam zaratal. Lebo ved sa mi zda ze ivja ma ist do SNOP a bude mat nakoniec Polytechy...