Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

evkalc...dakujem za podporu :o)

miu miu, externa

...no tak uz som doma...prisla som tam, hned ma zobrala na konzultaciu, teda najprv na na recepcii povedali, ze sa plati 22 eur...tak sme sa rozpravali, merala, popisovala...navrhla mi medzi 325-350 ml okruhle pod sval, bo ze to je najviac co mi moze dat, kedze mam pod prsiami len 70 cm...tak som sa rozhodla pre tych 350, ked uz, tak poriadne-xi =))ale povedala, ze pri operacii sa definitivne rozhodne...uz mi aj povedala, s kym budem na izbe, kedy mam prist, kedy sa odchadza...operacia by mala trvat hodinu...nemam rano nic papat, ze dostanem tabletku na oblbnutie a tak...jezovitova bola v pohode, nehovorim, ze som sa z nej rozpyvala, ale posobila milo, usmievala sa a na vsetko mi odpovedala...a neuverite babule, ale na opku idem uz buduci stvrtok, ked mi dopadnu testy dobre...no a miu, tak teda pri prechode na euro pekne zdrazeli, uz len ta konzultacia o 60 korun viac a povedala mi, ze ma to vyjde na 91 tisic...ved ty si si to nedavala robit davno, vsak??

sakura

externa
tak super. Zvazujem totiz ze tu lipo si dam este teraz ked nie je take teplo. Neviem si to potom predstavit sa v tom parduchovat....
A si teraz zrejme v Rakusku - ved samozrejme. Som ja trubka - ved tam byvas... Keby si mu skusila brnknut? Neviem alebo mozno sa este ohlasia babenky ci maju s takym niecim skusenost...

externa

sakura-pod narkozu môzes ist aj kazdy mesiac ak chces...
ja som bola napr.12.12.operovana v celkovej anesteze a o mesiac znova u Trsku.
Pokial mas predoperacne v poriadku a hrdielko-nejaky vyrazny zdravotny problem tak ti nic nebrani v dalsej anesteze.
ja som sa tiez na to pytala anesteziologicky tu v Rak.a aj Trska sa pytal Valachovej...Takze to viem na 100%.

no,mam to tak mierne zatvrdnute a na dotyk akoby uplne natiahnuta guma ktora peruje...:) neviem ako to mam opisat...taky zvlastny pocit je to

sakura

externa
ty uz mas za sebou viac narkoz - teda ako som citala. Po akom case mozem ist zase pod narkozu? Je to nejako dane?
No s cici - ja neviem nic take som nemala. Ale stale si citim len malinko cici od spodu. Od vrchu ich citim - v pohode ale od bradavky dolu - tam este ani tak nie...

sakura

ivja
no neviem ci to bolo rozumne sem dat. Ale aj ja som pred opkou pozerala ako sa robia cici - a neodradilo ma to. Povedala som si - aleee ved budem spat..... No, mohla si dat aj väcsie. Ale bola spokojna - teda aspon tak sa tvarila. A doktor fesak:))))

externa

evkalc-aj mna operoval okolo 2 hodin...A iny Dr.spominaju dlzku opky okolo 1,5hod az 2 hod.Takze neverim zeby Jezovitova bola taka rychla..pol hod.je priliz kratko...
Mne po narkoze nebolo nic-nikdy mi nebyvalo zle-mam asi silny organizmus...Kocka co bola so mnou tiez zvracala...

sakura-ano,bola to ulava...mna viacej bolelo to ako mi stlacal prsia a vytlacal z nich este zbytok "bordelu"

mam otazku:dnes mi trosku stvrdol prsnik na hornej strane a trochu pobolieva...Je to ok? Mali ste aj vy take pocity?
dakujem