Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

marja
aha. Jaj, to ti bude teplucko v tej retro podprde....

Ivja
ja som za odber krvi platila 50 sk. Isla som cez obvodaka. Ale u internistu som uz zacalovala 500 sk. A este u Valachovej - anesteziologicky 300 sk
No mas pravdu, presvietili ma celu:)))) Ale aspon viem ze som v poriadku:))

ivja

sakura
keď zrontgenovať , tak poriadne, nie?
Koľko ste platili za vyšetrenie krvi? ja 860- korún- no deleno 3,...:))

marja

sakura- az v juli niekedy, este nemam termin, som v zahr. a pracujem tu v skolstve tak potrebujem zostat do konca sk.roku tuna, tak preto tak neskoro

sakura

sonci
no ja neviem. Je to dost. Ja som za anatomicke platila 82.000 a tie su cca o 10.000 drahsie ako gulate. Lebo pokial viem tak aj Cerven dava Eurosilicony a u neho opka s gulatymi implosmi vyjde na nejakych 62.000 sk Este som stale v korunach - sorry. Ale nechce sa mi preratavat:))))

sakura

ivja
no ja som to ponala tak ze som si dala urobit iba sono prsnikov. A bolo to v pohode. Nic viac nechcel. Ale moj sikovny obvodak ma este poslal aj na RTG pluc:)) - to som ale samozrejme nepotrebovala:))

sonci

sakura

...no sak aj ja som pozerala, ze to je dost vela, sa mi aj hlava zatocila =) no pekne, na tuto otazku som sa ani nepytala, ze aka znacka to je...urobila som velku chybu??

ivja

sakura
máš pravdu, aj náš doktor je fešák.
teraz som si v papieroch čítala, že pacientka si donesie aj gynekolog.vyšetrenie prsníkov + sono. Nestačilo vám len sono?

marja

caute, tak mne uz Trska odpisal, nedostal moj prvy mail, akurat ze si potrebuje najst moje materialy, merania a tak, tak na otazky odpovie behom tyzdna tak som zvedava ake ml navrhne:)
inak mne navrhol hned na konzultacke z fleku gulate a tie som aj chcela takze urcite neprehovara na anatomy.....a cenu mi hovoril vyse 70tisic /v SNOP/ ale to bolo este v lete tak mozno sa teraz zvysovali ceny, neviem....

sakura

sonci
pri okruhlych dobra palka. Az ma to zarazilo. Aku znacku implosu budes mat?
Nedava nahodou Jezovita Eurosilicony?