Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

sonci,
áno mám si ich dať urobiť, teda našla som to v tých papieroch od doktora. Len neviem za ako dlho mi ich spravia, či to stihnem do termínu operácie

sonci

niquei
...ja som akurat dnes bola na konzultacii a jezovitova mi hovorila, ze to nie je treba...ty si ich mas dat urobit??

sonci

externa
no sak pozerala som, ked mi ete k tomu miu napisala, ze ona komplet za vsetko platila 81 tisic...mna to takto vyjde na necely 92 plus teda ete vysetrenia, na ktore sa chystam zajtra.

sakura
...ja viem ze je to velmi vela, ale tak keby som cakala az po lete, tak by to bolo ete drahsie a teraz mi to proste aj pasuje, tak idem do toho...i ked ucet bude vybieleny na veeeelmi dlho =)

niquei

Ahojte babule, keď sa už bavíte o tých predooperačných vyšetreniach chcem sa opýtať, či ste tiež potrebovali aj HIV testy a za akú dobu vám ich spravili?

sakura

marja
no sikovnica si:)) Dobre si si to naplanovala:) Dovolenka pred opkou...Ono to bude ozaj cez leto s tou podprdou dost... Ale ved buduce leto si krasne uzijete:))

sakura

sonci
ani Trska nevyzaduje. Ta baba co bola so mnou ju uzivala a v pohode. Na stranke ma napisane ze je treba vysadit - ale myslim ze nerobi problemy aj ked ju uzivas....

externa

sakura-hej,hej-zijem vo Viedni..:(
hm-ak sa to nebodaj zhorsi,tak mu zavolam...

sonci-tak ta cena ma dorazila...dobre zvysili ceny...odo mna pytala v auguste 83500.
Je to dost za okruhle.

inak-pozrela som si aj ja to video-v pohode,mne sa to zda cez prsny dvorec take drastickejsie-neviem preco...Ale mala ich celkom ok...

marja

no viem, ze mi bude teplo a hlavne nebudem moct na kupalisko a tak ale na dovolenku ideme rychlo tuna kde pracujem aj manzel, na tyzden na konci juna na rivieru takze dovca bude nastastie, to by mi bolo luto, kebyze nemame dovcu kvoli tomu. no bude to tazke kazdopadne, ale inak sa neda:(

sonci

sakura
...no sak aj mne sa to zda vela...ale proste ona nevyzaduje vysadenie antikoncepcie...a ja som potrebovala ist na opku uz buduci tyzden, pretoze mam volno medzi semestrami a potom by sa uz nedalo, pretoze som v skole 5 dni v tyzdni...pochybujem, ze niekto by ma bol schopny odoperovat tyzden od konzultacie