Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

sonci - jeeeej ja ti v dobrom zavidim ze uz mas opku bud. tyzden.. ja som tu asi jedina s marjou ktore musime dlho cakat na opku... ma dovtedy porazi a stratim vsetku odvahu na to aj ked tuzba po peknych cici je obrovskaaaaaaaaa..

a ani nepiste ze dr Trška je sympatak... to ako mu ukazem tie moje dve hrozne kozy..chudata

ivja

dievčatká
ešte som sa chcela opýtať. Treba nejaký z tých papierov, čo som dostala od dr. Tršku poslať späť, alebo to všetko donesiem v deň operácie? lebo je tam aj papier s otázkou , koľko dní pred op.ma môžu upozorniť v prípade skoršieho termínu

ivja

sisaaa
čo sa týka toho sona a platenia zaň, ja som bola dnes tak milo prekvapená.Dr. mi povedala, že nič neplatím, lebo mi tam vraj dr.na gynekológii napísal diagnózu.Ja som ani nič nevedela o tom.No , dobrí ľudia nevymreli.

externa

mops-byvam v 10 bezirku na Karmarschgasse

test na HIV sa vyzaduje..aspon v mojom pripade sa vyzadoval pri kazdej opke...a spravia to zaroven aj s ostatnymi na pockanie.

a gynekolog.vysetrenie prsnikov nemam..len sono..ja si myslim,ze to malo byt inak formulovane,lebo ked mam sono,nepotrebujem aby mi Dr.este ohmatkaval prsia...pripadne hrcky sa praveze zistia pri sone lepsie ako hmatom.Alebo sa mylim?

Jezovitova to berie trosku na lahku vahu...teda nevyzaduje take podrobne predop.vysetrenia..Len aby sa raz nepopalila.

niquei

sonci,
termín mám síce až 20. februára, ale istota je istota...

ivja,
dík za odpoveď a dúfam, že to teda stihnem do termínu

sisaaa

Dievcence este sa spytam, kolko sa plati za mamograficke vysetrenie a ako dlho sa u vas caka ? V poprade min. mesiac a ja to do opky nestihnem, co v tom pripade ??

sisaaa

ahoj kocky, vcera som bola v chirmede na konzultacke, vsetci tam boli velmi mili, dr. kacmar a magdo su velki sympataci, taktiez kocka na recepcii. Az do vcera som bola presvedcena o tom, ze chcem anatomy, ale podla doktora okruhly implantat mi spravi to iste co anatom. Baby, ake su vase skusenosti ? Nechcem sa po narkoze prebudit a zbadat, ze na hrudniku mi vyrastli dve velke gule ... :))

mops

externa a v ktorom okrese byvas?Ja totis tiez zijem vo viedni.Som tutu stranku objavila len prednedavno,lebo tiez mam v plane silikony.tak zbieram tu informacie:)