Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

evkalc ja tiez cakam na opku.Mam ju tak za 2 mesiace a uz teraz som strasne nervozna.A pozrela som si aj to video ja som len tak zyzala.Teraz mam este vätsi strach.externa ja som v 1 okrese franz -josefs-kai

sakura

ametystka
jeeej. Diky ti moc. Skoda ze tu neni smajlik s pusinkou:) Poslala by som ti ju... Ja neviem co sa tak stale podcenujem:))))
Ja sa mam fajn, cici posluchaju. Uz sa tesim na lipo. Chcela som len brucho a boky ale dnes som videla video a tam robili vsetko - zadocek, vnutorne stehna, boky a brusko.- Tak rozmyslam ze dam kompletku:)))))))

rikinka

Dobry vecer kocky,
chcela by som sa opytat,ci sa nebojite,alebo ci ste sa nebali pred opkou,mam panicky strach z narkozy,aj ked som nikdy nebola uspana,ako to vsetko prebieha pred_?daKUJEM PEKNE

ametystka

bianica,
cicuše sa hoja, sme už spolu stotožnené, jedno telo, jedna duša :)
hudáková je šikovná, ja som spokojná, ale aj magdo robí pekné cici. on by iste pri tých svojich podrobných meraniach prišiel na to, že jeden tvoj prsník potrebuje iný imploš, ako druhý. rozhodnutie je na tebe :)obaja dr. su dobrí.
prečo chceš nízky profil? hudáková súhlasila? mne nechcela dať ani stredný, že nebudem spokojná. nízkeho profilu je v galérke ako šafránu, snáď len mimi na ho má :)

evkalc,
v lepšom prípade sa kontraktúra dá upraviť masážou, v tom horšom musí imploš von a keď dajú nový, vraj sa to môže opakovať. ble. neviem či v galérke Alena Cz a Hanina Cz nemali taký problém. Čo si myslíte, čo bolo s ich cicušami?
ináč, aj ja som sa bála, že sa nezobudím z narkózy, takže nie si jediná so svojím strachom. opky ani výsledku som sa nebála, ale toto ma mátalo :)

lulllu,
viem, presne o čom píšeš. ja som si tiež bola istá svojou dr. keď som zavrela dvere po prvej konzultáci. cítila som, že je to dobrá voľba. tak ti držím palce :)

sakura,
mám sa fajn, aj ja sa obzerám po nejakých podpirách, to je radosť, skúšať si normálnu veľkosť, nie najmenšiu. jupííí :)
držím palce, aby ti kontrola dopadla dobre :)
a zas píšeš, že si poserko. máš tetovanie, piercing, cici a ešte chceš lipo, veď ty si odvážna s veľkým O :)

externa

ivja,tie papiere si donesies vyplnene na konzultaciu s Dr.Valachovou...
Trskovi neposielas nic..(okrem peniazkov na ucet) :)

ivja

evkalc
Neboj,ten ich už videl veľa .Koniec koncov, myslím, že akékoľvek prsia sú pre každého plastického chirurga určitá výzva ukázať, čo vie.