Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

evkalc
no veď preto! :))čo si, čo si...myslíš, že keď sa budeš viac báť, tak sa to lepšie podarí?
Pozri, mne povedal dr.,že ja to budem mať komplikovanejšie a budem mať aj väčšie krvné straty. Začnem sa viac asi báť:)
babulka moja, na nás si nejaká operácia nepríde , tak sa neboj!!

evkalc

ametystka - tak ja som na tom rovnako...hrozne sa bojim narkozy a opky ani bolesti sa nebojim... hlavne nech prebehne bez komplikacii a vysledok budem riesit po tom.. konecne nie som jedina co sa tu tak boji aj tohto

rikinka - ja ti v strachu velmi nepomozem lebo tiez sa bojim presne toho iste ho ako ty...

ivja - aj tebe zavidim ale sonci som to pisala preto ze bola na prvej konzultacke dnes a o tyzden ma opku to je super... nema cas sa ani bat.. to nie ako my..

sakura

mops
dufam ze som ta tym videom nenaplasila. Mala som tam dat dotaz ze len pre silne natury:(
Ale neboj. Ved budes sladko spinkat. A potom sa uz len zobudis s krasnymi cicikami:)