Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

nelina
tak hej, vychadza to rovnako. To su ale palky za opku, ze? Hlavne ked si ako samoplatca - teda ze ti to nejde nejak cez poistovnu......

sakura

nelina
no ja som za opku v SNOP platila 38.000 sk. No ale este predtym som posielala 11.600 sk na ucet. Takze neviem k comu to priratat. No a este 32.000 za implose...

nelina

baby,ked si pozriete interklinik,za pracu si uctuju od 1650 eur/49500,-sk/ plus implantaty.takze mna to bez 500 sk vyslo tych 100000,-,+priplatok za izbu.

externa

no,Blava je dobre draha...a hlavne Esthetic...Neviem,napr.Medical centrum v Ba pyta tiez 62000sk.ako Cerven.
Tie ceny su fakt zaujimave.
No,hlavne nech si chirurgovia odvedu dobru pracu a aby zostalo vsetko bez komplikacii....

sakura

baby a nemoze to byt tak ze si doktorka v Soncinom pripade mohla zauctovat priplatok za skorsi termin? Niekde som citala ze si za to uctuju 10.000 sk. Lebo je to dost rozdiel u Cervena dat za okruhle 62.000 a u Jezovitej 91.000 sk Alebo ze by az taky rozdiel za to ze je to BA?
To neviem, to ma len tak napadlo. Berte to s rezervou:)

miu miu

sonci gratulujem k super skoremu terminu. dobre ti to vyslo. asi fakt zdvihli ceny. ale to na viacerych klinikach co som pocula. a poradim ti, neviem teda ci to este plati ale v tom obdobi ked som bola ja na opke tak na stranke estheticu mali vypisanu zlavu 5%, bolo treba opisat jeden kod, ktory som priniesla na papieriku opisany a stiahli mi to z ceny. skus ci to tam este nemaju. ja som bola 3novembra na opke. citim sa dobre, som velmi spokojna a nenastala ziadna komplikacia. tak myslim ze budes spokojna aj ty. Jezovitova dava gulate eurosilikony. neurobila si chybu ze si sa na to nespytala lebo aj tu v galerke ich ma vela dievcat a su s nimi spokojne. su makke a pekne tvarovatelne. a dostanes potom k nim aj certifikat ked budes odchadzat a celu operacnu spravu.

ivja

evkalc
hneď sa mi bude lepšie zaspávať, že som urobila dobrý skutok- Timur a jeho družina by mali zo mňa radosť:))
tak dobrú noc, dievčičky

evkalc

ivja - diiik mne pomaha ked niekto takto napise... :-)))) hned som sa nad usmiala... mas pravdu tak dufam ze ten strach nejak prekonam.. ak na to pride,myslim na operaciu...:-))