Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

dievčatá pomoc!!!
bola som si pre výsledky z krvi a tam mi dali len:HBsAg,HIV,HCV,RpR,.Z čoho vám brali tie ostatné laboratorijné vyšetrenia - FW,KO,KS,INR,? Čo to vlastne je? mám ísť znova za obvodnou,že to nemám úplné, či ako?A biochémia- glykémia, urea, kreat, Bicelk. AST, ALT,ALP,GMT,NA,K,CL- to je z moču?

kejtlin

miu miu,
dakujem mici, ze odpovedas za mna. Si pokladik. Niekedy clovek nestiha.
lulllu,
ja ich mam uz uplne v poho. To balenie 200 tabl. mi vyslo na nejakych 20 dni +/- ked som zabudla.

romika

baby doktor hovorl ze musim vysadit antikoncepciu mesiac pred opkou a chcela som si zatial dat tie antikoncepcne naplaste myslite ze s tym by nebol problem??

miu miu

baby vseobecne je Blava draha samozrejme pokial nemas nejaku znamu a neda ti zlavu alebo co. je to dost velky rozdie. inak aj sweet ktora bola u trsku platila okolo 95000sk za opku. takze je to asi dost diskutabilne. inak ja som moc na cenu nehladela ak Vam mam pravdu povedat, ine veci boli pre mna dolezitejsie ako cena. myslim ze aj nelina podobne zmyslala.

kejtlin

lulllu,
ahoj ja som brala Wobenzyn po OP. Brala som najpriv 5 x 3 tabletky a potom 3 x 3. Osobne si myslim ze to je dobre brat. Nemala som nijake opuchy, teda mne uplne super zmakli didusky. A uz sa citim ako keby som ich mala cely zivot.:-))

tilia

Ahojte kocky
sledujem vas uz od septembra a konecne som sa aj ja odhodlala na zmenu,aj vdaka vam.Opka ma caka 16.2 a nervy mi pracuju na plne obratky.Aj Cerven zvysil cenu po novom roku,upozornila ma na to sestricka pri potvrdzovani terminu.

salmi

sakura
perfektna stranka na videa....tie vysledky su uuuuzasne...a ten doktor:))) no tak ten je lakava "reklama" sam o sebe:)))

lulllu

Ahojky, pouzivali ste niektora po operacii Bioptron lanmpu? Pomohlo to? A este ak ste niektora bali Wobenzym tablety, v akych davkach?