Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
nestresuj sa. Ja som mala aj vysledky starsie ako mesiac a nemala som porobene testy - krvne tak ako mi kazal Trska. Ja som si dala urobit take ake mi kazal Cerven - kedze som povodne chcela ist k nemu.. A Trska vyzadoval viac. Ale nemusela som si davat robit znovu - asi sa zlutoval:))
Ale tym nechcem podcenovat tie vysetrenia - v ziadnom pripade. Ked pojdem teraz Trskovi tak uz budem poriadna aj ja:)

ivja

romika
ja už papiere mám , to všetko viem- 2.2., len ma zarazili tie dnešné výsledky a až dodatočne som si spomenula, že sestrička mala v ruke viac skúmaviek, tak asi len robím poplach, zajtra sa tam pôjdem opýtať, pre istotu nalačno...

sonci

baby, chcem sa spytat, bola tu niektora operovana v medical centre?? bo mne sa vazne zda byt ta cena u jezovitovej prehnana a tam to vychadza prijatelnejsie, tak aby som sa neuponahlala...teda ale v prvom rade mi ide o skusenosti s lekarmi a pod.
dakujem =)

ivja

tak mne teraz napadlo, že mi brali až 5 skúmaviek krvi a len 4 som trepala úplne inde, než je nemocnica, lebo vraj oni tam také nerobia. tak je možné, že tie ostatné blbosti mi robili z tej jednej skúmavky, však?Fuj, až mi ritku stislo:)))