Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

sonci
a neviem preco by ti to malo byt blbe. Len sa jej spytaj teda na znacku implosov. Ved ty si zakaznicka. Nemozes to brat tak ze ti je nieco trapne. Ved su to tvoje peniaze - a nie male peniaze. Nemyslim ze eurosilicony su z tych drahsich.....

sakura

externa
to su ale krasne cici:) Gratulujem:) som zvedava na foto bez tych leukoplastov. A ako sa citis? Uz to preslo s tou cici alebo si volala Trskovi?

sonci

sakura
...mne je blbe jej volat, ze ci to bolo za skory termin...to je take trapne...snad by mi to oznamila...a nepichala ma niekam na silu, ze by kvoli mne niekoho presunula abo tak, na ten den bola len jedna baba predo mnou, hned mi aj povedala, kolko ma rokov a tak, aby som vedela...asi ide o tom, ze do estheticu choda same prominentky vid. simkovicova, drobova a podobne, majitelka ja znama po celom svete, maju spickovu techniku...inak si to neviem vysvetlit...a asi tie eurosilicony su jedny z tych drahsich

sonci

miu miu
mohla by som ta poprosit, ci by si pozrela na tej ich stranke, ci tam je stale ten kod na tu zlavu, pretoze ja som pozerala a nejako to neviem najst, mozno to tam uz ani nie je, ale tak keby to tam bolo, tak by to bolo super, aspon nejaka zlava pri tej strasnej sume...inak dnes volala kamoska do medical centra a povedali jej, ze by ju cela opka aj s implantatmi stala 60 tisic, to sa mi zda byt nejako malo na blavu...co si o tom myslis...myslite??

sakura

sonci
ja som bola u Trsku v BA a som spokojna. Skus si zistit ake implose ti bude davat - teda znacku - mozno robi s viacerymi znackami alebo ci ti tam nezaratala nejake peniaze za ten skorsi termin alebo co....

sonci

sakura
...a kde si sa dala operovat ty?? bo aj mne sa zda byt ta cena strasne prehnana a tak rozmyslam nad tym, ze sa poohliadnem po niecom inom, bo vazne neviem...

sakura

miu miu
mne sa len ta soncina suma zda byt prehnana. Ja mam anatomicke Polytechy a platila som 82.000 sk. A myslim ze POlytechy su asi na takej urovni ako Eurosilicony - teda neviem, myslim si to. A tiez som bola operovana v BA. A Nelina platila tolko len preto lebo ona si davala McGhany - a tie su najdrahsie. Tu ide o to ze preco tolko platit za eurosilicony - teda ak ich sonci bude mat..