Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

evkalc
to sa prelína- samozrejme najskôr ukážeš o čom sa budete rozprávať:)) otázky, odpovede, meranie a dokola, kým sa na niečom nedohodnete

evkalc

baby ktore ste boli u Dr. Tršku ako prebiehala konzultacia...prisli ste a... co sa pytal.. hned pozeral prsia alebo najprv otazky..?

externa

dakujem baby,ste zlate!

sakura-je to uz lepsie,ked si trochu prsnik potlacim tak mierne zaboli-mozno tam mam niekde modrinku.Ved uvidim v pondelok.

Ametystka-foto poslem hned ako budu tie svrbiace leukoplasty dole....

ivja-pozrela som si kvôli tebe moju predoperacnu pravu-mam ju doma-kopiu...
takze tie krvne vysetrenia mam na stranu a pol...
krvny obraz=21vysledkov,Koalugacia=6vysledkov,Biochemia= 13vysledkov atd....+sedimenty+hepatitida.....

ametystka

externa,
zatiaľ sa maskuješ :) pod retro, alebo pod flajstrami, ale že je tam pekný objem, to už vidno teraz. na teba som špeciálne zvedavá, lebo aj ja som pred op vyzerala podobne ako ty. čakám, kedy sa ukážeš plnej kráse :)

sonci

sakura
...ja viem, ze by mi to nemalo byt blbe, ale tak aj znama mi hovorila, ze ceny tam isli strasne hore, tak to bude asi tym