Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tilia

konecne som si pozrela fotky,mate nadherne prska,nevedela som sa vynadivat,par mesiacov som len citala ake zazraky sa tu deju...my cakatelky sa mame na co tesit,uz by som to chcela mat za sebou a vyhodit vsetky "zimusne" podprsenky

tajka99

ivja,
ty si spominala tu kontrakturu. Ako to, prosim ta, je? Ja som ttiz nedavno tiez pozerala, ako to ma tam Nikis odfotene, tu kontrakturu. No dovtedy som bola na tom, ze je to zhrubnutie casti,a lebo vytvorenie hrubsej casti okolo implosa. Ale ona tam ma nejaku ciarku? A spozna to kazda zena, ak sa jej ta svinka vytvori? Vznika to nezavisle od nas, je to pasivna obrana organizmu, alebo to moze vzniknut, ked velmi namahame prsia - resp. svaly? Vies o tom nieco?

ivja

evkalc
ale vážne, je to ako píše tajka99. Veď ti to môže byť jedno.Mysli len na to, , že po tejto konzultácii nasleduje splnenie sna

tajka99

evkalc,
nie neboj, to len kym ta bude merat a rozhodovat sa, kolko asi, potom sa oblecies a budete ditskutovat o dalsich podrobnostiach, pripadne otazkach. Ty len nic neuponahlaj, kasli na hambu, nech si len poriadne pomera a poobzera, aby dokonale odhadol, co z teba spravi sexicu ;-DDD

tajka99

sonci,
a preco chces ist len k Jezovitej? Podla mna, ked som si prezerala galeriu, najkrajsie prsia mali baby od Trsku, co sa BA a okolia tyka. Hned som kamoske odporucala, aby sla k nemu... A co som o nom pocula, mi to len potvrdzuje, ze je super, vie fantasticky odhadnut implose, nedava vacsinu tie iste, ako zvyknu ostatni doktori, ale od neho ma skoro kazda baba ine, to svedci o tom, ze sa kazdemu pripadu asi venuje velmi konkretne a precizne a aj ze ma velku prax v tom, co robi. Tak sa ja myslim. Keby som bola zo zapadu, idem jedine k nemu, aj keby bol najdrahsi ;-) A to ani nie je :-DD