Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

je tu niekto kto ide zajtra za Trskom na konzultaciu? Ja by som mala ist,este som neni dohodnuta presne na case,ale dnes mu mam volat a on mi to potvrdi kedy mam prist,lebo nevedel ci nebude mat nejaku operaciu.

paapulka

Ahojte kocky, aj ja sa pridavam ako adeptka na silikonove prsia, bola som na konzultacii ale idem este na jednu konzultaciu k dr.Trskovi do BA. Mam prsia velmi male, snad su to neni ani jednotky, na prvej konz.mi navrhol dr. 250ml,gulate ale mne sa to zda malo. Neviem si predstavit tu velkost po operacii, hovorila som mu,ze chcem mat prirodzene,ale zasa chcem aby mi to bolo aj vidiet. pa

evkalc

bambi a ty mas fotku pred v galerii?? ja idem za trskom zajtra okolo 11.30..ty kedy ides?

ivja - teba som sa chcela spytat ze kedze uz dlho mas silikony ci si tretie dietatko aj kojila? dalo sa? lebo hovoria ze ano ale chcela by som vediet z praxe :-)

nelina

evkalc,
samozrejme,ze hned ako prides,ti nebude pozerat prsia.pekne si ta usadi a vysvetli ti vsetko ohladom silikonov,rizik,priebehu operacie.este pred tym ako som vosla k nemu,vypisala som dotaznik,kde boli otazky ohladom chorob,deti atd....a na zaklade tohto dotaznika potom viedol konzultaciu.samozrejme medzitym sa ho mozes pytat na to, co ta zaujima.potom ta premeria a uz je potom na tebe ako sa rozhodenes.on ti predbezne urci aj typ implosov,ale ak sa rozhodnes pre neho,uz mimo teba si este tieto udaje prepocita.potom som s nim bola uz len v telefonickom kontakte.

bambi1

evkalc
Ahoj, včera som bola na konzultačke u Tršku, je úžasný, pamätáš písala som Ti, že treba počkať rok po kojení, ale bola som včera u neho, najprv si ma pofotil, pokreslil ma, celú si ma pomeral, všetko sme predebatovali, vysvetlil mi priebeh OP, možné komplikácie, predbežne sme vybrali veľkosť. Dokojila som v júni, prehmatal mi prsia, vravel, že žľaza ešte nie je úplne stiahnutá, tak opka bude koncom marca, zač. apríla, takže aj od toho veľa závisí, akú máš teraz žľazu, vraj mali aj takú, čo už nemala takmer žiadnu a operovali po pol roku. Mne treba spraviť aj modeláciu(po dvoch kojeniach), rez pôjde cez dvorec, a ak je tam ešte trochu mlieka, hrozí infekcia a nestojí to za to,ponáhľať sa.Bola som tam celú hodinu, bol trpezlivý, odpovedal na všetky otázky, idem za ním ešte aj v sobotu, vyskúšať si tú veľkostnú podprsenku a pre papiere.Už sa neviem dočkať opky, už od septembra snívam len o prsiach, čakám už dosť dlho(5 mes),každá moja debata s kamoškami sa skončí vždy pri prsiach :-))). Ty ideš o koľkej k nemu??? si z ba?

nelina

sonci,
kludne sa lekarky pytaj co mas nauctovane.bola by si prekvapena,kolke tzv "prominentky"stahuju ceny a pytaju zlavy a nie len pri plastikach a kvoli par korunam by si nechali prevrtat kolienko.

sara13

Ahojte kocky, uz dlho nad tymto uvazujem aj ja ze si ich dam urobit ale stale som si nasla vyhovrku aby som si povedala ze nie,lenze zacinam byt rozhodnuta ze to chcem podstupit. Viete mi poradit blizsie ze ake je lepsie dat, nieco blizsie k tomu napisat a najviac sa bojim toho ze si to neviem predstavit ako to vyzrea po zakroku. BUdem rada ak sa so mnou podelite a poradite mi, porpipade mi poslete fotku ako to vlastne vyzera, nechcem aby vyzerali umelo a nprirodzene. velmi pekne vam vsetkym dakujem.

nelina

ivja,
urcite mozses mat vvysledky starsie max.30 dni? mna na to 2x upozornili a mam to velkymi pismenami napisane aj v instrukciach k predoper.vysetreniam,,ze nnesmu byt starsie ako 2 tyzdne a ze staci ak budu starsie o jeden den,su neplatne.ale ak si si ista,ze to tak moze byt,tak ok.uz sa ti to krati.ja idem k trskovi na kontrolu 3.2.,den po tvojej opke.
stale si poriadne necitim pravu bradavku a miesto okolo nej,obcas ma v tom mieste zacne pichat.uz by sa mi to konecne mohlo dat do poriadku.som zvedava,co mi povie lekar.
externa,
peknuckééé,aj ja som zvedava,ked das tie naplaste dole.krasne ti vyplnili hrudnik a uz teraz vyzeras pekne zensky.