evkalc
Ahoj, včera som bola na konzultačke u Tršku, je úžasný, pamätáš písala som Ti, že treba počkať rok po kojení, ale bola som včera u neho, najprv si ma pofotil, pokreslil ma, celú si ma pomeral, všetko sme predebatovali, vysvetlil mi priebeh OP, možné komplikácie, predbežne sme vybrali veľkosť. Dokojila som v júni, prehmatal mi prsia, vravel, že žľaza ešte nie je úplne stiahnutá, tak opka bude koncom marca, zač. apríla, takže aj od toho veľa závisí, akú máš teraz žľazu, vraj mali aj takú, čo už nemala takmer žiadnu a operovali po pol roku. Mne treba spraviť aj modeláciu(po dvoch kojeniach), rez pôjde cez dvorec, a ak je tam ešte trochu mlieka, hrozí infekcia a nestojí to za to,ponáhľať sa.Bola som tam celú hodinu, bol trpezlivý, odpovedal na všetky otázky, idem za ním ešte aj v sobotu, vyskúšať si tú veľkostnú podprsenku a pre papiere.Už sa neviem dočkať opky, už od septembra snívam len o prsiach, čakám už dosť dlho(5 mes),každá moja debata s kamoškami sa skončí vždy pri prsiach :-))). Ty ideš o koľkej k nemu??? si z ba?