Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

paapulka
...ja som bola u dr. jezovitovej, zahlasila mi cenu 91 tisic...baby mi tu hovoria, ze to je strasne vela...ty si u niekoho uz bola??

sonci

caute baby
chcela by som si na konzultaciu este aj k trskovi, ked ho tak odporucate...kolko sa u neho plati za konzultaciu a co stoji samotna operacia?? a mate nan ho nejaky telefonicky kontakt, bo ja sa k nemu neviem nijako dostat
dakujem

paapulka

evkalc
ja mu mam zavolat dnes o 16.00 tak som zvedava co mi povie,mozno sa tam aj stretneme na konzultacii, ake mas miery?

paapulka

tilia
Bola som v TT u dr.Marsala, zajtra by som mala ist k Trskovi. Ako si mam pozriet tu galeriu,rada by som videla ako vyzeraju prsia dievcat pred a po.

tilia

paapulka
pri kom si bola na prvej konzultacke?
tajka
mozem ta poprosit,nepozrela by si sa do galerky na moje prsia a neporadili by si mi ,ktore by boli vhodne pre mna.Radila si tu viacerým kockam a skutocne velmi dobre.Mas to v oku.Cim blizsie je moj termin tym mam viac pochyb.Idem k dr.Cervenovi.Navrhol mi 350 anatomicke.Som vysoka 179cm a vazim 63kg