Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

hmmm,kocky, sli by ste na reopku v mojom pripade? Vynechajme to, ze je to esteticke a da sa na to pozerat...zmena je tam minimalna a vidim to,aj ked sa obleciem,ale toto uz nechcem rozoberat....rozmyslam, ze pojdem do 500 vysoky profil...neviete, kam sa vedu rezy v druhej operacii? Na tom istom mieste?

ivja

tajka99
u mňa je to tak, ako si si myslela. Presne - zhrubnutie väziva okolo implant.Jeden prsník mám úplne mäkký a ten druhý tvrdší.Hlavne keď ležím, tak si nahmatám, že je ako keby pevnejší.Neviem, čím som si to spôsobila. Keď ale rozmýšľam, dosť som sa namakala s veľkými kameňmi, keď sme si čistili pozemok- pred stavbou chalupy. a celkovo ja mám strašne rada fyzickú robotu- krompáč, štiepanie dreva ..takže asi vtom bude tá kontratúra. zaujímavé, že doteraz mi to ani nedošlo

niquei

Ahoj sonci,
ja som bola u Tršku na konzultácii 16.1. a termín mi dal 20.2. až ma tým zaskočil, že sa to dá tak rýchlo...

sonci

externa
...a nevies ako je to u neho s okruhlymi implantatmi?? su lacnejsie, alebo tam je ta ista cena?? ci o tom ste sa ani nebavili??

tilia

paapulka-do galerky vsetkych dievcat tu na fore sa dostanes ak aj ty sama posles svoju fotku pred na mail e.uhrinová@gmail.com,len prs bez hlavy,ona ti potom da pristupove heslo do galerky.

sonci

externa
...dakujem velmi pekne =) uz som mu aj volala, v pondelok idem k nemu na konzultaciu...tak som zvedava...a podla coho ste sa rozhodli pre anatomicke?? a ako u neho prebieha konzultacia...ved vies ake to je u jezovitovej, je to ine, podrobnejsie?? a ako dlho si cakal na termin??

ivja

nelina
ja tam mám napísané, že výsledky nesmú byť staršie ako 30 dní, ale ja budem mať 1,5 týždňové.Vo výsledku z moču som mala, že leukocyty- zmnožené. A obvodná mi povedala, že to nevadí. Hádam vie, čo hovorí.
evkalc
ja mám len dve deti / 18 a 15 /a prsia som si dala robiť až po viac ako 2 rokoch od kojenia, tak ti nemôžem poradiť.:((