Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

salmi
este je aj tak skoro - myslim ze reopka je mozna az po 6 mesiacoch az nie neskorsie. Nechaj im este cas. MOzno sa herecky este ukazu......
a ako pisu aj ostatne baby - sla by som az po detoch. Aj ja uvazujem o tych 500 ml:))

sakura

sonci
a to ides tento pondelok? Akoze do Snop? Ved nas tam bude ako hadov:))))))) Idem, ja, externa, baba co bola so mnou na opke, co bola s externou, mozno este jedna moja kamoska:))))

ivja

ametystka
nemám problémy, tak mi je to divné, vieš?
čo sa týka tej námahy- ja som to preháňala bez predchádzajúcej postupnej záťaže.O tom už čosi viem, lebo potom som začala chodiť dosť pravidelne skoro 3 roky do posilky/ 2 roky- 5krát v týždni/, tak som si to možno dokašlala pred tým- asi

ametystka

ivja,
leukocity v moči môžu byť prejavom infekcie močových ciest :(
k tej kontraktúre- myslíš, že veľká fyzická námaha to môže zapríčiniť? a čo potom fitnesky, čo majú imploše?

evkalc,
mylím, že ten Quick test kontroluje zrážanlivosť krvi.

salmi,
ja na tvojom mieste, by som teraz nešla. až po deťoch.

externa

ivja-neviem...ale obvodna by ti hadam neklamala...Dôlezity je hemoglobin,zrazanlivost a Quick test

salmi-ani ja by som nesla

ivja

externa
nevieš, či je OK tie zmnožené leukocyty v moči? Obvodná mi vravela , že to nevadí a na interné idem v utorok

externa

sonci- rozhodne sa mi konzultacia u Trsku viac pacila ako u Jezovitovej.On ta presne odmeria,pofoti a az potom podla jeho merani-vypoctov a aku mas elasticidu koze ti odporuci tvar a velkost impl.
neviem,kolko stoja gulate unho.
mne by sa gulate nehodili,som dost chuda