Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

ivja,
ktovie, prečo sa tá kapsula ošalí a začne niektorým ženám robiť problémy...
počuj, ty musíš mať super postavičku po toľkom makaní v posilke :) škoda len, že si to aj cici nerozmysleli a nevyskočili do požadovaného tvaru :))
btw, ja som už mala zápal a sprievodné ťažkosti žiadne, prišlo sa na to náhodou pri preventívke. ale to asi nie je tvoj prípad, keďže máš krv ok, tam by sa zápal ukázal. držím palce v utorok. kedyže to máš opku?

ááááááááá, sakura,
mám sa fajn, odhliadnuc od toho, že som si pozrela video, na kt. si dala link. ble. pri augmentácii som občas zažmúrila oči, netúžila som vidieť svoju večeru ešte raz :)ale cici jej dr. dal maličké, nie?
ináč, také videá som mala nájdené aj pred svojou op, ale neodvážila som sa pozrieť si ich :)))) nechcela som vidieť, čo so mnou bude dr. stvárať :)
teraz som pozrela aj lipo, myslela som intenzívne na teba :) tá kočka po zákroku vyzerá super. verím, že aj ty budeš spokojná.
v pondelok ideš konečne zarezávať do práce, čo? kolegyne vedia o cicušách? u mňa to vie len jedna, zvyšok /9 žien=18 očí!/ si nič nevšimlo :) neuveriteľné :)

sakura

ivja
presne tak. Keby sa jej nieco nepozdavalo tak urcite na to nieco povie. Ved uvidis co povie internista - ale ja pevne verim a som presvedcena ze to nic nie je:)

bambi1

evkalc
Foto zatiaľ nemám, pofotím a pošlem, prsia sa mi pri kojení veľmi zväčšili, mala som D košík, teraz mi zostal A:-(, je to bieda, aj som dosť schudla... Som spokojná, koľko mi predbežne navrhol - 400ml - vysoký alebo extra vysoký profil, chcem naspäť veľké prsia:-))), je treba spraviť aj modeláciu, aby koža bola napnutá. Zajtra mám poobede zavolať,či má čas, bývam blízko, za 5 min som tam, keď povie, že môžem prísť.
nelina
ďakujem za podporu, už aby to bolo za mnou :-))))))

sakura

ivja
a tebe kazali aj moč? Ja vlastne neviem kedze som sla s vysledkami od Cervena.....
No, ja som zas mala ale zvyseny cholesterol:))) A tiez to bolo v pohode...

ivja

sakura
ja mám práve dilemu - mám výsledky OK, len v moči mám zmnožené leukocyty a dr. mi povedala, vraj to nevadí....tak neviem a už sa teda ani nebojím, ani neteším, ani nič. Uvidím až v utorok, keď pôjdem na interné . Tak sa radšej pripravujem ani neviem na čo.....

externa

no,inak-ako to bude Trska v pondelok stihat? a to este aj operuje....

ivja-neboj,bude to ok
myslim,ze zvysene mnozstvo leukocitov je blbe...ale zmnozene...Co ja viem-ja sa v tom moc nevyznam...

sakura-zajtra volas Trskovi?