Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

sonci
ja mu bude este zajtra volat ze asi o kolkej - no, bude nas tam pekny babinec:))) A uvidis, budes spokojna :)

ivja

no, asi sa pôjdem odsunúť do postele- aj spánok spaľuje tuky:)) tak dobrú nôcku všetkým tu prítomným krásnym ženám , cmukám

ivja

ametystka a to vieš, hormóny a ešte mám po 40-tke, tak to telíčko sa už ťažšie vyrovnáva s premieňaním energie. kde boli tie časy, keď mi stačilo nevečeriať a ráno bolo moje bruško rovnučké??

ametystka

ivja,
aha. hormóny sú svinstvo, teraz to viem aj ja, brala som ich cca 12 rokov :( u mňa sú vraj zodpovedné za zvýšený krvný tlak.
dve dvojky, to máš magický dátum :)

ivja

ametystka
postavička bola, chodila som aj do komplimentu a potom som si to v posilke spevnilaALE: Papala som hormóny kvôli menzesu- sprostému/ aj tak mi nepomohli/ a úplne som cítila ako mi pri rovnakej strave, rovnakom cvičení začína pučať telo!!úplne som sa celá nalievala, fuj! a zase sa mi potom zmenil metabolizmus, takže postavička BOLA. mám pevnejšie telo , ale nie som spokojná. Cvičievam doma, dávam si pozor na jedlo. a rozmýšľam, že po nejakých 3-4 mesiacoch od opky pôjdem zase do komplimentu- trochu dať dole z tej slaniny