Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

paapulka,
čo vidíš, keď sa ti to otvorí? mená dievčat? ak hej, zadaj meno a heslo čo ti poslala liva.
možno že ťa to hodí na titulnú stránku? ak hej, v pravom rohu do vyhľadávača napíš livaa. vyhodí len jeden odkaz, tam zas klikni na livaa a mala by si sa dostať na mená dievčat, kde konečne zadáš meno a heslo. domotané, ale snáď pochopiteľné :)

LadyGaga,
uf, padla mi sánka, to budú maxi cicuše, v galérke asi len jedna má 600ml LauraS tuším...a 500ml má Pegy.
aké číslo konfekcie máš teraz?

paapulka

externa som z toho blbec,hodi ma to na stranku rajce.net a nevidim tam nic,kde by som sa mala prihlasit.........jaaaaaaj

externa

ved ked si otvoris tu stranku,mas tam hned mena bab,kliknes si na meno baby,ktoru si chces pozriet,zadas heslo a hotovo...

paapulka

baby, chcela by som si pozriet fotky pred a po, aj mi od e.uhrinovej prislo meno aj heslo,ako mam pokracovat tu sranku rajce.sk som otvorila a neviem co dalej kde si to mam najst?diky moc

LadyGaga

Zdravim vas babenky
Bola som na konzultacii v estes.v ba a poradili mi tam 600ml kedze chcem velke....ze 600maximalne tak neviem ci si dam 550 alebo tych 600
ake by to bolo cislo konfekcne?zohnala by som na to pekne podprsenky?

BarborkaC

salmi ahoj necitala som si vsetky prispevky len som postrehla ze si nespokojna a ze si bola v chirmede ja sa tam chystam tiez ale zatial som nan pocula len same chvali
tak neviem ci si to este nerozmyslim
v com mas vlastne problem?co ti na prsiach vadi?dikes

miu miu

sami aj mne sa zda ze sa reopka neda robit hned, treba pockat urcity cas, myslim minimalne pol roka. a ja mam taku infosku ze rezy pri reopke sa robia na tom istom mieste, lebo tade ti implose vyberu a vlozia sa nove. hlavne aby si nemala cele prsia zjazvene.

sakura

ametystka
no cici mala ta babenka malicke - ale tvarila sa stastne a ze jej to staci. Ved napokon vzdy lepsie ako predtym, no nie? Aj ja som sa uz zžila s mojimi Hermionkami:)))))
No, ta lipo - to je inaksia masarcina. Len dufam ze to nebude nejako strasne boliet - ale co uz. Ved za krasu sa trpi:)) Som zvedava co mi Trska povie na to vsetko v pondelok - lebo som mu hovorila len o bruchu a bokoch. Hadam mi urobi aj tie nohy a zadok, ved uvidim. Ked uz budem spat tak nech to zobere vsetko naraz:)))
Ta baba vyzerala potom super....