Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyGaga

ametystka
80 B nosim...ked uz si to mam dat spravit nech je rozdiel viditelny nechcela by som byt nespokojna a ist na reopku:(

salmi
ano tak nejak mi to vysvetlovali ale hovorim si ze ked povedali 600 maximalne ci ma to neroztiahne privelmi
tvoje som pozerala v galerii mas ich pekne. a nie som ziadna chuducka 176/66 snad sa to do mna nejako narve:)

salmi

BarborkaC
celkovo vsetko prebehlo v poriadku,akurat tie velke implantaty na mne nie je vidiet...ved si pozri album a pochopis, o com pisem...neviem, vraj su pripady, kedy sa to este uvolnuje do 3 mesiacov a formuje...ono meni sa mi to takpovedaic denne,ale mam pocit, ze sa v mojom pripade zvolil zly profil

salmi

LadyGaga
medzi 550 a 600ml nie je pre teba ziadny podtatny rozdiel...sval ti aj tak stiahne 10-20% z implosa....teda u koho kolko:))) uz sa smejem sama zo seba....600 v pohode,ja by som urcite uvazovala od tych 500 do 600 vysoky profil....spravi to pekne velke zenske prsia...ale pre male 50kg kocky sa to urcite nehodi

ametystka

sakura,
aj ja budem momentálne radšej spať bez chlapa... ako bez retro :))) sme sa nejako zžili spolu :) a ako som ju na začiatku nenávidela :)
čo budeš na maškarnom bále? cicuša? :)

sakura

ametystka
ahojky. No ja nosim este tu retro. Ale dnes ideme na maskarny bal tak si musim dat normalnu - ale je to taka sportova nevystuzena. Ale na noc samozrejme retro:))) Ja si ani neviem predstavit ze by som mala spat bez nej...

ametystka

sakura,
čau. ešte nosíš retro? už nám odbilo 6 týždňov :) ja mám až dnes prvý krát normálnu podpirku. ale na noc si asi dám starú dobrú retro. ty?