Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

salmi a ty mas kedy? baby ale asi mi povedia to iste vsak? nemala tu niektora podobny problem s prsiami ze boli dost vytahana koza po kojeni? v Chirmede su fatk milí? venuju sa podrobne pacientke? a neviete ako je to u nich s tym kojenim? ze ci operuju polroka po?

salmi

evkalc
dost rychlo, myslim, ze v termine problem mat nebudes,len tam treba zavolat a hned ti povedia najblizsi termin, ktory je mozny, ak ho chces cim skor:)) mozem ti uvolnit svoj?:))

evkalc

baby tak ja som sa dnes vratila z konzultacie od dr. Trsku..a som sklamana... :-(( bol mily a dlho ma merala a konzultoval so mnou ale povedal mi ze operaciu by musel viest cez prsny dvorec lebomam velmi vytahanu kozu a nie je elasticka takze by ju musel skratit a tak vlozit implantat anatomicky velkost okolo 320-360ml... profil neviem..len problem je ten ze ja este asi chcem mat tretie dieta a po tomto mi porusi prsne zlazy a ze sa mi nebude tvorit dost mlieka keby som chcela kojit.. a mne na tom dost zalezi...operacia by mohla byt mozna v aprili..mam sa rozhodnut a zavolat..povedal ze keby mi viedol operaciu pod prsnikom takze by nevyplnil kozu a ze by to nebolo pekne... ja viem ze pre vas mozno bude tento moj problem ziadny problem ale mne aj na tomto zalezi nie len byt prsnata... chcem ist este do chirmedu...dlho trva dohodnutie konzultacie v chirmede??

sonci

miu miu
prosim ta, poslala by si mi na seba mail, chcela by som si s tebou o nieco popisat, ale tak, aby sa to k tebe urcite dostalo, bo tu sa to obcas straca tym, ze je tu tolko prispevkov denne...alebo mi napis ty na sonci@centrum.sk
dakujeeeeeeeeem =)

ametystka

salmi,
nosila som len retro, ale dnes má premiéru nová biela podpirka, minulý týždeň ma to chytilo a kúpila som si 5 podpiriek, všetky bez kostíc. a konečne nevystužené :)

salmi

LadyGaga
v pohodicke podla mna z toho co vidim,tak to bude uzasne, urcite by som nedala ani o ml mensie..600 urcite