Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

ametystka a ostatné babulky , ktoré ste išli pred menzesom
prosím vás, nemali ste pred operáciou výtok- že sa vám to už tam pripravovovalo na menzes?
ja sa bojím, že ja to tak budem mať- fakt, mám z toho obavy, dúfam , že mi v deň operácie nepovedia- milá pani dovidenia. strašne už tú operáciu chcem, chcem, chcem:))

externa

evkalc-ved ako myslis,si mlada-na tretie dieta mas cas.Ak po tom tak velmi tuzis,tak chod za tym.Drzim ti palce.

ametystka-len 42000? wau-mi padla sanka...tak malo za opku?a za vsetko? super!

sakura-kedy mas byt zajtra u Trsku???

ametystka

evkalc,

skús ešte chirmed, možno magdo alebo kačmár niečo vymyslia. snáď by fakt šlo vložiť imploš zosodu. po konzultácii budeš múdrejšia. alebo ako vraví externa, počkať na tretie bábo a až potom operovať. a odkiaľ vlastne si?
ja som v chirmede čakala na konzultáciu týždeň. neviem, ktorý dr. je milší, ale magdo sa mi pozdával, fakt dobrý prístup, vysvetlil všetko do detailov, ak chceš telefón - 055 7297069

LadyGaga,

mňa robila dr. hudáková, už som tu spomínala, že nemôžem na ňu ani jedno zlé slovko povedať, som s ňou spokojná, ako s prístupom, tak s operáciou. v neposlednom rade aj s cenou. platila som 42 tisíc, z toho implantáty mentor stáli 27 a opka 15 tisíc.

sisaaa

Ahoj Evka, staci ak napises na mail : chirmed@chirmed.sk. Oni reaguju velmi rychlo, ja som tam bola na konzultacke minuly tyzden :)

evkalc

externa ja som sa pytala ze ci v chirmede operuju pol roka po kojeni... nie ze chcem skor ako pol roka..

baby ako sa mam objednat do chirmedu..? komu zavolat ci aj sa to objednava cez setstricku? Ktory doktor je milsi?

evkalc

externa - ja vobec neviem ci urcite chcem mat tretie dietatko som este mlada mam 26 rokov a je tazko povedat ako to bude za nejakych 5 rokov... a cakat je prilis dlho... ja idem este do chirmedu a skusim sa porozpravat ako je to s tym kojenim ked sa robi rez cez bradavku a ci by bol fakt nie pekny vysledok operacie keby isiel pod prsiami... ja mam hrozne male prsia ale velmi vytahanu kozu no ak by to nebolo nejak velmi zle tak by som skusila ten rez pod prsia mozno v chirmede tam je to lacnejsie a potom uvidim ci by som mala tretie dieta po niekolkych rokoch a radsej pojdem potom na reopku taku cez dvorce aj s modelaciou... a

externa

evkalc-ja by som teda neriskovala,ak chces mat tretie dietatko a nemohla by si kojit...Nepockas teda az po tretom babätku?
A ten pol rok je minimalny cas po ktorom Dr.operuju.Ziadny to nebude robit skôr a ak nahodou takeho najdes-tak je to nejaky ......
Ja chcem tiez este dieta,ale v mojom pripade kojit môzem bez problemov.

evkalc

tak a ty nepojdes teda do toho chirmedu? ja tam budem volat.v pondelok ak by si nesla tak by som isla na tvoj termin.

evkalc

bambi a ty uz nechces mat dalsie deti? co ti povedali ze modelacia by isla cez prsny dvorec, vsak? a kolko by ta stala operacia a uz som zabudla kde ides na opku?