Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

evkalc,
telefón je na recepciu k sestričke.
toto sa píše na stránke chirmedu - Pri chirurgických prístupoch, ktoré prerušujú mliekovody ( napr. pri niektorých spôsoboch vloženia implantátov z rezu okolo bradavky) môže byť kojenie komplikované zápalom mliečnej žľazy, tzv. mastitídou, je to však veľmi zriedkavé.
tak mi z toho vychádza, že kojenie je aj s rezom pod bradavkou väčšinou možné :) a komplikácie sú málokedy. hlavu hore :)

sakura,
MNÍŠKA ? s takým sexi dekoltom, pri ktorom sa zabudne aj otčenáš? :))
ja nemusím do posilky, ale skôr sa obzerám po nejakej masérke. sa mi niečo porobilo s chrbticou, hlava sa mi brutálne točí, keď si ľahnem alebo keď vstávam z postele. a chrbát bolííí. staroba, čo už :)

sakura

ametystka
no bola som taka mniska s vysokym vystrihom a rozparok som mala az.....:)))))
No cici dostali zabrat chudence. Ale aj telo - som uplne k.o. Taka brutalna svalovica...Ale uz rozmyslam ze teda by som mohla zajtra behnut aj na nejake light cvicenie do posilky:)

ametystka

sakura,
ahoj, aká si bola maska na maškarnom bále? cicuše neboleli od toľkého natriasania? :) a nevyskočili z výstrihu? :))
všetky tu máte mastné cifry za opku, moja cena bola preto taká ľudová :) lebo to bolo robené v štátnej nemocnici, nie v súkromnom zariadení. napr. len taká narkóza stojí 6 alebo až 8 tisíc, tam mi ju dali zadarmo...ani sestrička nebola so mnou celú noc na izbe, ako tu niektoré píšu- tak aj tam sa niečo ušetrilo :) ani plazma nebola na izbe, len rádio :)

ivja,
ja som nemala výtok pred menzesom, hoci ho zvyčajne mávam. asi ho zabrzdil norethisteron, kt. som brala. na opku som šla v pondelok a tabletky som začala brať v sobotu. /ale v pondelok ráno som už nevzala./ ak ideš tesne pred menzesom opýtaj sa anesteziológa, či to môžeš brať. to by bola katastrofa v deň opky to dostať, to sa bude ťažko rozdýchavať :((( druhého máš op a kedy máš dostať menzes?

evkalc

externa - tuzim potom tak isto asi ako vy vsetky... ked som sa uz raz rozhodla tak uz nechcem ustupit..velmi chcem nove cici

evkalc

ametystka - ja neviem ci to tretie vobec niekedy bude ale som mlada a je to dost blbe uz teraz rozhodnut o tom ze ak by bolo dalsie babo nemohla by som kojit... a este k tomu sa mi vobec ten rez cez dvorec nepaci... skusim chirmed mozno mi poradia, alebo mozno povedia ze by islo kojit aj ked by bola operacia cez dvorec.. ale fakt sa mi to vobec nepaci je to velmi viditelne podla mna... to je druhy problem.. a ja nove cici chcem velmi mat lebo tieto moje su katastrofa...sebavedomie ziadne

externa

sakura-to som fakt zvedava ako dlho budeme cakat.Sonci je na pol 3,mne povedal tiez ze okolo pol 3,tebe tiez tak priblizne....

sakura

ametystka
ahojky. No to bola teda fakt dobra cena za opku - ze 15.000
Mna opka vysla na 49.500 sk a este plus k tomu samozrejme implose....

sakura

ahojte babenky. Som nejaka pokrcena po tom maskarnom bale:))))) Mam taku svalovicu ze ledva chodim... KOnecne nejaky poriadny pohyb. PO tej opke som nejako zlenivela. Ale vcera som sa tak vytancovala ze som dnes k.o. :)))))
Externa
dnes som s nim volala a mam prist okolo 14 - 14.15 hod. No bude nas tam ako celkom dost bab. Ani som si nevsimla ze ci je v SNOP nejaka kaviarnicka - ale myslim si ze snad ano:)