Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
nooooooo, taka sexi mniska:))))) Alebo by som to skoe nazvala kapucinkou - take nieco. Ale ako fakt som dnes mimo - asi si dam aj tabletku. Lebo nemozem ani chodit. Rozmyslam ze ci to bude taka bolest aj po tej lipo. Tak to potom teda bude amen:))))))

externa
ja si myslim ze nas bude prijimat do tej izby kde nam vytahoval dreny. Inac moje poznavacie znamenie - cierne rovne vlasy a zlata bundicka:) Dufam ze bude cas - ak nie na kavicku tak aspon na pokec:)

evkalc

ametystka - dakujem aj ja som si to na tej stranke citala a podla toho co pisu to nie je uplne znemoznene.. idem tam hned rano volat ohladne konzultacie

salmi - ak by si nesla na konzultaciu tak by som bola rada keby som mohla ist namiesto teba...prosim ozvi sa

externa

...a sestricky-no vypytovali sa moc...
Ja som bola zo Snopu sklamana,ale to neznamena,ze tebe sa tam tiez nebude pacit...

externa

...operacna sala je na druhom poschodi,kde vyplatis aj zvysok penazi na recepcii.
Na izbe som bola este s dvomi zenami,s babou-ktora bola tiez na silik.a s takou 40r.ktora bola na rehabilitacii.Jedlo mne osobne nechutilo,ale to je vec ina...kazdemu chuti nieco ine.Na izbe sme mali zimu-doniesli nam potom ohrievac...

externa

paapulka-v Snope,no stara budova v novom osateni.Celkom ok,aj ked som cakala nieco lepsie.V podstate v den OP prides do satne,kde sa prezlecies a budes cakat kym pride Trska-pokresli ta,dostanes inekciu a ides na salu.Preberes sa na posteli.Ides na izbu,kde budes 2 dni.Dostanes infuziu-antibiotika kazdych 8 hod a proti bolesti-ked si vypytas.

ivja

ametystka
ja to mám teraz akési dohúkané a asi ten výtok - nie menzes- budem mať:(( tak preto sa pýtam , či ste to mali.Menzes mám mať až 8. októbra, ale toho sa nemôžem držať.
gynekológ mi vravel, že žiadne lieky mi pred operáciou dať nemôže.

paapulka

Ahojte, chcela by som vidiet ako vyzeraju prsia 80A po operacii ked su vlozene 280-320ml anatomicke implantaty? Nemozem nikde najst fotky. Mate niektora take? A co robil Trska? Ako to vyzera v SNOPE? Tam by ma mali operovat.Nema niektora termin 9.2.2009?

externa

sakura-a kam presne mam ist? Trska vravel ze na 2 posch.ale tam su operacne saly...alebo ma tam aj nejaku vysetrovnu?
dik