Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

tilia
a zalezi na tom, ci si uz kojila, ak ano, vacsie ml sa ti skor rozleju v prsniku, nie je to tak vyrazne vidiet ako v prsiach, ktore este nekojili ci su prilis mlade...

tajka99

tilia,
dlho som tu nebola, boli sme na vikend v BA u znamych, tak som musela precitat 8 stran diskusie a vsimla som si, ze si sa pytala na moj nazor. Tak ja si myslim, ze v tvojom pripade anatomy by som tiez radila, pretoze potrebujes trosku zdvihnut bradavky a zaroven mas uz teraz psia v pomere k pasu skor vyssie (aspon sa mi zda), takze gulate by ti vybehli vysoko, co by nebolo sumerne. Ale, kedze si dost vysoka (179cm), nebala by som sa vacsich "ml". Mas asi postavu ako modelka, pri takej vyske tolko kg, takze by sa hodilo to doviest k dokonalosti ;-))) Ja by som na tvojom mieste uvazovala o anatomoch vysoky profil a nejakych 350-450ml. Kedze vysoky profil spravi dost, tak by mozno mohlo stacit aj tych 350, to vela zalezi aj od tvojej povahy, aky si typ, sebavedomy alebo skor skromny. Ja by som sla do 410ml (je to priblizne, konkretne cislo zalezi od znacky implosa) Cerven je znamy, ze dava radsej mensie implose, ale ked to uz mame podstupit, tak nie kvoli malickostiam, no nie? Kazda baba sa pred opkou boji tych velkosti a po opke si prizna, ze by teraz uz sla urcite do vacsich. Takze sa vy, cakatelky, poucte z nasich chyb ;-) Trvaj si na svojom, napr. "vlasti" bola tiez u Cervena a pamatam, ako s nim bojovala za 410ml anatomy vysoky profil, presadila si svoje a po operacii je Cerven povedal, ze dobre, ze dali tie implose, sam bol spokojny s vysledkom. Porozmyslaj, skus aj tu ryzu do sacku, ale je to trosku skreslene, tam msis dat asi o 50ml menej, aby to odpovedalo pravde a v lahu si tu ryzu v sacku v nevystuzenej podprde pekne rozprestriet po celom prsniku, aby to nebolo na spodku podprdy, lebo ryza je predsa tazsia, sype sa smerom dole. Rozmysli si, kym je cas, potom uz bude neskoro lutovat, no nie ;-)

evkalc

tajka - velmi pekne ti dakujem skusim to spravit tak a ty si ma pochopila ako to myslim... a pre mna je kojenie dost vyznamna vec pri narodeni dietatka... no mozno mi povedia ze aj cez dvorec by to kojenie bolo mozne ako to maju napisane na stranke... uvidime.. len ci budu chciet operovat pol roka po dokojeni...

salmi sa neozvala tak neviem mohla by si povedat ked budes volat ze sa ozvem na ten termin..alebo keby som vedela aspon tvoje meno a ty moje... len ja budem moct sem prist az po 12.00 tak neviem ako sa dohodneme

tajka99

evkalc,
hmm, znie to logicky, ja by som tiez neobetovala kojenie a zaroven viem, ako je to, tesit sa, ze sa uz coskoro budes tiez hrdit krasnymi prsickami a potom sa dozvediet ze pockaj este nejakych 5 rokov kym bude finalne dietatko ;-), to si ani neviem predstavit. Si mlada a reopka v buducnosti (o 10-15 rokov) je dost pravdepodobna. Ono kojenie sa podcenuje, ale az v buducnosi sa clovek podozveda, ze rozne choroby maju podstatu aj v kojeni, teda jeho nedostatku.
O tom strednom profile som hovorila prave preto, lebo si myslim, ze kvoli tej natiahnutej kozi si musis dat dost vela ml, ja som ta nechcela vystrasit, ale ked Trska povedal, ze mozno aj 700, tak aj tych 375ml by bolo mozno malo. Myslim, ze kludne tych 400-500ml. A kedze viem, ze by si nechcela, aby to okolie moc vedelo, preto by som volila stredny profil. Ten totiz neurobi skoro nikdy nejake bomby, len vyplni do sirky prsnik, pricom vysoky profil do priestoru a to by si pri takych ml mala riadne melony ;-)) Ale este ti povedia v Chirmede, sama som zvedava. Nehovor im hned na zaciatku, co ti uz povedal Trska, nechaj nech ti povedia ich riesenie a potom spomen aj Trsku, co oni na to...
Salmi by mohla spomenut, ked bude odvolavat termin, ze pride ina babenka v ten termin, nie? Tie baby su tam strasne mile, myslim, ze to nebude problem...

evkalc

tajka99- presne takto som to myslela aj ja... lebo ja si myslim ze za to ze chcem mat mozno este dieta po niekolkych rokoch predsa nemozem cakat ked som s prsiami nespojna... preto som aj ja rozmyslala ze si dam spravit zatial len vlozenie silikonov a po rokoch ked uvidim aka je situacia a cici to budu potrebovat dam reopku... podla mna je to dost blbe hned riskovat ze zoberiem mozno bud. dietatu moznost byt kojene, aj ked nevylucujem ze nakoniec pojdem cez dvorec... Ak mi v Chirmede povedia ze by sa dalo kojit ako to maju napisane na stranke tak by som do toho isla... alebo ak mi povedia ze by to nebolo az take strasne len pri vlozeni implantatov zatial tak by som volila tuto druhu moznost pre istotu... vsak ja si myslim ze aj tak to musi byt oveeeeela lepsie ako teraz.. len Trška mi povedal ze aby mi vyplnil tu kozu tak by mi tam musel natrepat 700ml aby to stalo pekne... ja mam prsia male to aj povedal ale kozu natiahnutu dost a nie je elasticka, ja viem ze ma 100% pravdu ale ak je sanca ze to bude vyzerat normalne aj po obycajnom vlozeni implantatov tak pojdem len na to... on mi povedal ze ml od 320-360 tak by som asi dala tie vacsie, hovoril ze prirodzenejsie mi budu vyzerat anatomy ale tiez si myslim ze okruhly by mi lepsie prsnik vyplnil...v tom pripade ak by som nesla na modelaciu... a o profile sme sa nebavili...

salmi - a nevies sa spytat ci mozem ist namiesto teba? o kolkej si mala mat konzultaciu? ja by som ti napisala na mail udaje alebo by som volala hned po tebe.. neviem narvhni ako

tajka99

Ahoj Evka,
nebola som cez vikend doma, tak az dnes som si precitala novinky :-) na silikonovych.
Co sa tyka toho tvojho problemu: uff, tazko oponovat Trskovi, kedze si myslim, ze je to jeden z najlepsich, ak nie najlepsi doktor. Ale je zvlastne to o tych dvorcoch. Nevedela som o tom, ze ked sa robi cez dvorec, neda sa potom kojit. Ja som nedavno videla video o operacii a tam robili cez dvorec a poviem ti, ze mne sa to velmi pacilo, dokonca som sa hnevala, preco to nerobia cstejsie, lebo ta jazva nie je vobec vidiet kvoli pigmentacii bradavky. Je to idealne, co sa tyka jaziev a aj zositia. Ale to som nevedela, ze je problem kojit. Mozno iba preto, zeby ti, ako pises, musel prerezat bradavku dookola, co vacsinou robia iba dopolovice. Je pravda, ze si este mlada, ja sama nevylucujem, ci po rokoch nezatuzime s manzelom este po benjaminkovi, a to mam 34 a 3 decka. Takze sa ti vobec necudujem, ze ta to videsilo. Urcite by som vyskusala este ineho doktora, dokonca mas sancu ist do Chirmedu uz vo stvrtok, oni su uplne ochotni, nebude problem. Mozno by som na tvojom mieste to riesila tak, ze teraz by som si este nedavala tu modelaciu iba cistu operaciu, ale skusila by som vacsie "ml" najmenej 375-450ml, ale stredny profil. Stredny profil ti vyplni hrudik do sirky, co by ti vyriesilo to, ze su od seba prsniky dalej a tie vacsie "ml" ti vyplnia ovisnutu kozu. A kedze nechces, aby ludia hned videli, ze mas silikony, preto by som volila stredny profil nie vysoky, to ti neurobi velike prsia ale len plne (vidis napr. salmi, ona sama je smutna, ze nevidno velky rozdiel). Nie som si ista, ohladom typu, anatomy by ti dvihli bradavky vyssie, ale okruhle zas vyplnili viac prsnik, neviem z tej fotky, co potrebujes viac. No a neskor, mozno uz po tretom dietatku by si si dala, ak bude treba aj tu modelaciu. Toto je moj nazor, ak ti to trosku pomoze. Ale doktor vie urcite viac ;-))

externa

sakura-no,ale dreny vytahoval na 3 posch.A mne vravel o 2 posch.Zato som trochu mimo.Neva,ved ho tam najdem.
aj ja som ciernovlasa,a budem mat dlhsiu bielu bundu.a sprevadzat ma bude manzel...toho neprehliadnes...tmavsi,vyholena hlava a tetovanie na krku..:) Ale on vôbec nevyzera tak "strasne".:)