Ahoj Evka,
nebola som cez vikend doma, tak az dnes som si precitala novinky :-) na silikonovych.
Co sa tyka toho tvojho problemu: uff, tazko oponovat Trskovi, kedze si myslim, ze je to jeden z najlepsich, ak nie najlepsi doktor. Ale je zvlastne to o tych dvorcoch. Nevedela som o tom, ze ked sa robi cez dvorec, neda sa potom kojit. Ja som nedavno videla video o operacii a tam robili cez dvorec a poviem ti, ze mne sa to velmi pacilo, dokonca som sa hnevala, preco to nerobia cstejsie, lebo ta jazva nie je vobec vidiet kvoli pigmentacii bradavky. Je to idealne, co sa tyka jaziev a aj zositia. Ale to som nevedela, ze je problem kojit. Mozno iba preto, zeby ti, ako pises, musel prerezat bradavku dookola, co vacsinou robia iba dopolovice. Je pravda, ze si este mlada, ja sama nevylucujem, ci po rokoch nezatuzime s manzelom este po benjaminkovi, a to mam 34 a 3 decka. Takze sa ti vobec necudujem, ze ta to videsilo. Urcite by som vyskusala este ineho doktora, dokonca mas sancu ist do Chirmedu uz vo stvrtok, oni su uplne ochotni, nebude problem. Mozno by som na tvojom mieste to riesila tak, ze teraz by som si este nedavala tu modelaciu iba cistu operaciu, ale skusila by som vacsie "ml" najmenej 375-450ml, ale stredny profil. Stredny profil ti vyplni hrudik do sirky, co by ti vyriesilo to, ze su od seba prsniky dalej a tie vacsie "ml" ti vyplnia ovisnutu kozu. A kedze nechces, aby ludia hned videli, ze mas silikony, preto by som volila stredny profil nie vysoky, to ti neurobi velike prsia ale len plne (vidis napr. salmi, ona sama je smutna, ze nevidno velky rozdiel). Nie som si ista, ohladom typu, anatomy by ti dvihli bradavky vyssie, ale okruhle zas vyplnili viac prsnik, neviem z tej fotky, co potrebujes viac. No a neskor, mozno uz po tretom dietatku by si si dala, ak bude treba aj tu modelaciu. Toto je moj nazor, ak ti to trosku pomoze. Ale doktor vie urcite viac ;-))