Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

evkalc,
myslim, ze chyba sa stala v tom, ze ty si sa pytala na zruseny termin konzultacie v ten stvrtok a salmi zrusila kontrolu ;-( tak ste sa nepochopili. Skoda, mohla ti salmi napisat na mail priezvisko a tak by ste to skor identifikovali, co chces...

salmi

evkalc
aha, tak potom ok:) Citim,ze si nejako pod tlakom....klud, vsetko ma svoje riesenie a ak je nejaky problem,tak ma urcite nejake riesenie:)

evkalc

Dr. Trška ma neterminuje ale slubila som mu tak... no nevadi ved ja mam mat opku aj tak len v aprili takze to by nemalo vadit..

salmi

evkalc
tak to je divne, ze si nespomenula na to ,ze niekto odvolal termin, ved mi este dakovala, ze som zavolala a dala im vediet....to ma mrzi,mohli sme to inak doriesit....trska nech ta neterminuje, je to vazne rozhodnutie a daj si tolko casu,kolko sama potrebujes. Po strede budes mudrejsia a potom to uz bude len a len na tebe...

evkalc

SALMI - volala som do chirmedu a kedze som nevedela tvoje meno povedat tak mi dali termin na bud. stredu.. len ma stve to ze Trška caka ze sa vyjadrim... povedali ze nevie o tom ze by niekto vo stvrtok odmietol konzultaciu a ci viem meno a ja ze nie..:-(( nevadi ved ani streda nie je daleko ja len kvoli trskovi som mu chcela cim skor dat vediet ako som sa rozhodla...

salmi

evkalc
az teraz som na nete, takze som nestihla tvoju spravu..uz som tam volala a stiahla termin,takze kludne tam cinkni...nemysli,ze tam kazdu chvilu vola...povedz,ze chces cim kor naj vo vstvrtok a je to..urcite ti najdu skory termin

paapulka

Ahojte baby,co ste boli oper. u dr.Trsku, kde ste si dali robit predoperacne? Myslim kompletne v jednych dverach a za aky poplatok. dakujem