Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

salmi myslim ze to mas iba ako sitie kde ti viac zvrasnili kozu. to myslim ma kazda z nas. ale to sa ti vstrebe a ostanu hladke jazvycky. aj ja som si to citila a uz jedna strana je uplne hladka a na druhej to este trolinka citim.

lulllu

Paapulka, idem koncom februara do Kosic na Mojmirovu ulicu. Teraz ma cakaju predoperacne vysetrenia. A Ty ides kedy?

sonci

caute baby
...tak som sa nakoniec rozhodla pre tu jezovitovu, pretoze mi to hlavne casovo vychadza...videla som jej pracu a paci sa, takze nebudem vahat...jedine co ete nemam uplne doriesene su ml...co poviete, mam si dat tych 325 alebo az 350, co by ste mi navrhovali??
dakujem za rady =)

salmi

ccem sa spytat kocky.....si prlepujem tie ranky este takym papierovym leukoplastov,aby tie ranky ostali este stiahnute a zbytocne sa nenatahovali.....vcera som si vsimla,ze v lavej rane mam ten kraj tak viac tvrdsi a citim na dotyk,akoby implos,alebo neviem co to je..proste taky usek v ranke na koci,ze je tvrdsi a taky iny na dotyk.prava rana je pekne hladka a vobec nikde nic necitim..to sa este nejako usadzuje? Je to v norme? Alebo to mam povazovat za problem????

salmi

tajka99
to bola konzultacia,nie kontrola:)))ta ma caka az o mesiac.....ale mam pracovne povinnosti,takze som to musela odvolat.....nezblaznim sa z toho, na kontrole doriesim to,co som povodne mala teraz vo stvrtok prekonzultovat......z toho sa uz nestriela ci o mesiac skor alebo neskor....ale skoda, ze sa to takto vymklo...evkalc uz tam mohla byt...kazdopadne si myslim,ze ju tam mohli dat miesto mna....jedine,ze ju niekto rpedbehol a hned sa objednal miesto mna...
...evkalc
neva moja, tolko uz vydrz....par dni hore dole,aj ked mi je jasne, ze to uz chces mat za sebou a rozhodnut sa