Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

salmi dakujem, kupila som ho v Nitre. mam takych veciciek ovela viac ale letne veci mam schovane ale nahodne mi v skrini par ostalo ze keby dakde idem vecer zit. Ale je pravda ze tie "ine" tricka mam len z tohto jedneho obchodu. Vola sa Paris a je na pesej a v Tesco-galeria. maju tam aj neskutocne plesove satky a extravagantne kusocky...

a dakujem nadherne za pochvalu. ja by som aj brala tvoj jarcok. xi

salmi

miu miu
hm,ja ich dam mozno k sebe,ale urcite nemam taky efekt vtricku ako ty....super na tebe vsetko stoji....je to velmi sexi:))) kde si prosim ta kupovala ten hnedo-tyrkysovy top na retiazku?:)) je uzasny...pacia sa mi take "ine" veci

ivja

miu miu
mne už z predoperačných chýba len interné, ale zavolám zajtra doktorovi, ako si vravela, čo mi povie. len sa bojím, že za 6 dní sa mi to zhorší a rovno v deň operácie nebodaj aj rozbehne menzes.

salmi

miu miu
tak dufam,ze sa to vstreba, lebo by ma to vobec netesilo,keby to tak ostalo..ale este nie som ani mesiac po,tak to ma este dost casu......
...miu miu, ja som po 2 tyzdnoch uz mohla prsia dat ako tak uz k sebe a teraz uz uplne...aspon toto mi vyslo dobre:)

miu miu

ivja pri predoperacnych ti vytok ani menzes nevadi. aj kamoska bola na predoperacnych priamo pocas menzesu a bolo to ok. ale aj tak zavolaj Trskovi aby o tom vedel a poradil ti. spravte vsetko pre to aby si nemusela opku odvolat. porad sa s nim. a uz zajtra!!!!

ivja

čaute dievčatá
tak je to tak, ako som predpokladala. Začal mi krvavý výtok. /15.deň cyklu!/FNUK. Čo je najhoršie, neviem ani predpokladať, kedy sa mi to rozbehne. Môj gynekológ mi na to nič nechce dať, lebo vraj to sú hormóny a to by mi kvôli operácii neurobilo dobre.zajtra mám interné a chcem zavolať aj anesteziologičke a dohodnúť si stretnutie. Najhoršie bude, keď to všetko absolvujem a v nedeľu pred opkou ak sa mi to zhorší- budem musieť dr.Trškovi odvolať operáciu .Som z toho taká , ani neviem aká.:(((((