Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

Zas sa zhovaram sama so sebou :-( FNUUUUK. To len ja som taky nocny vtacik? Bola som posediet s kamoskou na vinku a tu uz nikto neniiiiiiii!!! Fnuuuk, tak teda Bru nocku...

tajka99

baby, ja uz normalne fungujem, minuly tyzden lyzovacka, tento vikend wellness, plavala som tak relaxacne, lebo po chvili sa mi zdalo, ze citim prsne svaly. Mne za posledny tyzden-dva prsia velmi zmakli, doteraz som neverila, ked mi kamoska tvrdila, ze silikonove prsia su po mesiacoch-rokoch uplne ako prave, ja som sa zmierila s tym, ze budu urcite pevnejsie, ale ked teraz vidim ako rychlo maknu, tak zacinam dufat, ze to bude pravda ;-))

tajka99

ivja,
bolo by idealne, keby sa ti praveze teraz spustili tie kamosky, pretoze byt operovana na konci menzesu je najidealnejsie, hovoria tyzden po len pre istotu, pretoze z tych stresov sa vela babam kamosky posunu. Daj si horucu vanu a vypi liter cerveneho, co ty na to ;-))) Dokonca ti to pomoze aj v tom, ze sa uvolnis ;-DDD

evkalc

ta stranka planetparis bude urcite super, len teraz sa tam este neda nic pozriet nie?
Ivja - neboj mysli pozitivne... pojdes na opku.

LadyGaga

baby prosim vas po akom case budem moct dat dole tu retro podprsenku a nosit svoje?
potom nemam mat kosticove a push upky len nejake volne??dikes
a za aky cas mi tak zmiznu alebo sa aspon zmiernia tie jazvy?
aky je podla vas najlepsi smer rezu?ked doktor povedal ze u mna su mozne vsetky tri?

miu miu

co tu vsetky teraz cekujete handry? chi
ale ta stranke neni este dokoncena, nemaju este jarnu kolekciu. je to nova stranka.

salmi

miu miu
tak ja jedine pesiu v Kosiciach:))) nie som z Nitry:) nemaju internetovu stranku? asi nie,co? Ja zboznujem take "ine" extravagantnejsie kusky...

...keby ste nahodou vedeli o nejakej dobrej www stranke, kludne ma mozte "obtazovat" :)))

salmi

miu miu
tak ja jedine pesiu v Kosiciach:))) nie som z Nitry:) nemaju internetovu stranku? asi nie,co? Ja zboznujem take "ine" extravagantnejsie kusky...

...keby ste nahodou vedeli o nejakej dobrej www stranke, kludne ma mozte "obtazovat" :)))