Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

jááj, keby si vedela ako sa už teším:) :) vlastne, Ty vieš :)

Ja mám 5 ročného syna a veru neviem ako mu vysvetlím, že maminka z jedného dňa na druhý okozatela :)
400ml, určite sú krásne :) ja som zvažovala 300,ale presvedčil ma červeň aj s mužom na 350 a na tento profil, tak dúfam, že nebudem ľutovať :)
tiež pod sval

vlasti

kozenka,jasne vsak to mam aj ja ten chaos,mna robil 1.12,daval mi 400ml anatomicke ,vysoky profil pod sval.no mne celkovo narkoza nikdy nerobila dobre po tom ako som sa zobudila ale dala mi anesteziologicka pred tym tabletku proti zvarcaniu a bolo mi uplne super ked som sa zobudily,no zvladala som to uplne v pohode,bola som od zaciatku samostatna lebo manzel mal vela prace bola som sama a maly dvojrocny syncek bol u mainy dva tyzdne ale stale sme za nim chodievali,nevedela som vydrzat.no ti poviem ze budes urcite riadna sexica este aj s tym profilom:)

vlasti

miu miu,ahoj,juj tak super,no ja mam praveze teraz dost nakupene ale chcely by som tam ist na jarne nakupy,no tu bizu a hodinky som videla,uplne perfektne.a to je v tescu?

kozenka

vlasti až o dva mesiace,ale už by som mala rada za tým :-)
Budem mať 350ml, okrúhle, vysoký profil..
Ukľudnila si ma, že cez tú masku, lebo ja už som bola dva krát v narkóze a tá maska mi nevadí,ale cez žilu, keď mi to dávali, ten nepríjemný pocit si doteraz pamätám, ako mi to pomaly išlo až do hlavy a takýýý tlak..
Ty máš aké? a zvládala si to v pohode po operácii? Prepáč, ak sa pýtam a Ty si to tu už niekde písala, ale už mám miš maš medzi dievčatami :)

miu miu

vlasti ceny su uplne v poho a dokonca su teraz dost velke zlavy. co ja viem napriklad cena spolocenskych siat okolo 4000, cena tricka okolo 600sk, cena kabelky okolo 1100sk, okuliare od 300-800sk podla toho ake, a maju aj nadhernu bujutku a hodinky. naozaj. a oplati sa tam velmi nakupovat ked maju zlavy. tak to je za babku.

vlasti

kozenka,ahoj,
no dava ten plyn cez kyslikovu masku a do zily antibiotika,a kedy ides a ake ti ide davat?neboj o chvilu aj ty budes mat po tom a urcite budes spokojna.

kozenka

vlasti, aj ja idem k červeňovi, mohla by si mi prosím napísať, či narkózu používa do žily, či ten rajský plyn na tvár? :)
závidím Ti, že máš po tom :)

vlasti

ahojte kocky,dlho som tu nebola teda bola,citam si to tu stale ani nepisala som,no teda miu miu ti poviem ze ten obchod je uplne uzasny a s cenami to tam ako vyzera,no neviem neviem ci si nespravim cestu do nitry:)a minule som bola na kontrole poslednej u červena a poviem vam baby ze ja ich mam skoro ako moje,aj on bol prekvapeny ze aku maju konzistenciu a ze mi to vsetko s okolim super prirastlo tak som spokojna,vsak budem musiet nahovorit uz konecne manzela a urobit nove foto.ja uz tiez fungujem uplne nromalne,a som velmi spokojna.

miu miu

evkalc hej aj ja som si vsimla ze momentalne tam nie je kolekcia nahodena, ale da sa tam kuknut fotobook Evy Cifrovej. A na sebe ma saty a kozusky co tam predavaju. a niektore baby co su tam na fotkach to su predavacky co obsluhuju v predajni.