Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

v papieroch čítam, že podprda 75b
hovoril mi, že budem mať také statočné trojočky, nerozumiem tomu, ale vraj tak :)
no a ceny mi hovoril staré, ale že sa to môže zmeniť..predbežne sme dohodnutí na 62,400 + predoperačné si tam dávam robiť

vlasti

kozenka,aha,a co ti povedal,ze s tymito 350 budes mat kolkatky?myslim ze take trojocky?nie?ake cislo budes mat retro podprdy?a kolko ta to u neho vyjde,zdrazel?

vlasti

kozenka,no je to uplne blazeny pocit,kupujem si 75D,a tricka riadne sexi a samozrejem bez podprdy,je to super.........isla by som do toho znovu.

kozenka

dôverujem :)
a úplne ťa chápem že sa pretŕčaš pred tým zrkadlom ,to sa aj ja budem :))
vlast, aký je to pocit, byť tam hore plná ? :) a môcť si kúpiť všelijaké sexi topy a šiatky a tak?? ja neviem, ja som to ešte nezažila,ale Ty už áno :) tiež si sa si nevedela dočkať :)

vlasti

kozenka,no veru,doveruj mu,ked ti to navrhol a dokonca vacsie co u neho nebyva zvykom,chod co do najvacsich teda podla toho aky si typ.ale budes to mat super,ani nebudes vediet ako a uz budes este vacsia sexica,ja niekedy stale tomu nemozem uverit,v kuse sa pretrcam pred zrkadlom:)no to mas dobre ze syncek je uz taky velky a urcite samostatny.