Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

miu miu :)tak to som rada,ak som ťa pobavila,ale adekvátnejší výraz na to, čo tam mám teraz-som nenašla :))

vďaka dievčatá, za podporu aj tak-za pokec :)
nech už je tu marééééc

vlasti

miu miu,diky,juj uz sa neviem dockat jarnej kolekcie a nakupov:)
kozenka,no presne tak ma stahovat
tajka ja tiez uz prechadzam aj na 80 D kvoli tym sirsim kosikom,a mne povedal ze budem mat plneeeeeeeee stvorky a mam ich,takze aj ty sa tes na fajneeee trojocky:)myslim kozenku

kozenka

tajka99
no :) ja som mu do toho príliš nekecala..povedal, že by mi odporučil ten, ukázal rozdiel, manžel sa priklonil k jeho názoru, tak že dobre :)

tajka99

paci sa mi, ze sa baby uz tolko neboja vysokeho profilu, zacina byt hodne pouzivany. Ja som uz davnejsie tvrdila, ze sa precenuje hodnota "ml", pretoze najvacsi rozdiel urobi profil, medzi rozlicnymi "ml" je len par milimetrov rozdiel, ale medzi profilmi je to vyraznejsie. Ked budem musiet na reopku, urcite to bude vysoky profil
;-))))

kozenka

ozaj tomu nerozumiem, lebo 75b mi logicky vychádza na 2ky,ale..tak ako si povedala, jamu dôverujem a ona tá podprda má sťahovať, zrejme, či čo..
ale ak povedal, že plné trojky, tak plné trojky :) mne v podstate až tak extrémne na tom nezáleží, hlavne aby som mala čo dať do plaviek a keď sa predkloním, nech tam nemám vykradnuté :)

tajka99

kozenka,
neboj, ja som mam retro 75A, daval mi 350ml stredny profil a podprdy C su mi male, musim si kupivat 75D alebo 80C-D, lebo tie prska su riadne siroke, tie C-cka mi dole pri kostici nestacia ;-)

miu miu

vlasti je to v hypermarkete tesco, je tam dorobena nova cast cela obchodova a v tej casti je aj tento obchod a potom dalsi tohto isteho je na pesej zone asi tak v strede.

kozenka

ozaj tomu nerozumiem, lebo 75b mi logicky vychádza na 2ky,ale..tak ako si povedala, jamu dôverujem a ona tá podprda má sťahovať, zrejme, či čo..
ale ak povedal, že plné trojky, tak plné trojky :) mne v podstate až tak extrémne na tom nezáleží, hlavne aby som mala čo dať do plaviek a keď sa predkloním, nech tam nemám vykradnuté :)

vlasti

kozenka,aha,no lebo ja som mala 75D a aj teraz si take kupujem,no tak budes riadna prsatica,no mna to vyslo do 70.000tis.