Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

kozenka,novidis,aj ja som dve mala,apendix a cysty na vajecniku,takze myslim ze to ozaj nebudes nejak zle znasat,ked uz vies co to je operacia,ale zase kazdy je individualny,bude to v pohode len to nezabudni povedat anesteziologicke ked pride na izbu,ze vracias po narkoze ona ti hned da tu tabletku,teda sestricka ti ju donesie.je super.

kozenka

mala, ale to boli len také blbosti..jedna bol apendix /tá hnusná narkóza do žily/ a druhá, v bruchu som mala lipom-veľký ako mandarinka, tak ten mi vyberali,ale to druhé myslím ani nemuselo byť pod narkózou, celé to rvalo pár minút, len oni si mysleli, že mám pruh :) a preto ma uspali..aj na sone som bola a že pruh-hernia..no a keď ma otvorili-tak lipóm.

z obidvoch narkóz som mala zimnicu a vracala som, tak dúfam, že tu, kedž emi dajú tú tabletku, čo si spomínala, nebudem..

kozenka

ďakujem vlasti, si zlatá :)
ja sa tiež utešujem, že som zvládla pôrod..tak..a mne to aj pri pôrode išlo najmä do krížov, takže to aj očakávam..Aj tú kožu boľavú, lebo ju mám dosť pevnú-aj červeň povedal.
No :) ako hovoríš, zvládli iné, zvládnem aj ja :) dúfam..

vlasti

kozenka,no ja ako prvé som si chytili cici ci je to naozaj skutocnost a potom taka utlmena,s tupou bolestou,uplne normalne,a hrozneeeeeeee ma bolele chrbat a krize tak som zavolala sestricku ze sa chcem prejst tak som isla na wc,trosku slaba s jej pomocu a potom to uz bolo zo dna na den lepsie,davali mi infuzky od bolesti aj tabletku na spanie,ked to vydrzali ostatne doteraz vydrzis to aj ty,da sa to uniest.

kozenka

a ešte, po prebudení..mali ste také stavy, že ste nahlas plakali a nadávali, že čo ste to len urobili svojmu zdravému telu..?
či nie? :) psychicky sa pripravujem na najhoršie