Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

kozenka,
no ano to bude moje prve leto s prsaimi,juj nech uz je teplo,no u mna je to dost nabbite kvoli malemu ale uvidime,ale lepsie bude ked budes po:)budeme si moct porovnavat:)))))))))))))))))))))))))

kozenka

na západe :)
pracujem,ale ak si povieš termín, viem sa zariadiť-keď Ti to bude vyhovovať :)
Len tento týždeň sa mi nedá, lebo mám doma dieťa choré

toto bude tvoje prvé leto s prsiami?
:-))
kedy si bola na opke?

vlasti

kozenka,ty koky aka nahoda,my byvame na zlatom a vy?a pracujes?ci si doma?no to pri tej vode velmi dobre poznam:))))))no jasne suhlasim s rande:))))

kozenka

aj ja som zo zv a mám o 4 roky viac ako Ty :)
mohli by sme si dať niekedy "rande" :))

ja nepoznám nikoho, ale keď sme pri vode-kdekoľvek-podozrievam každú druhú..a konečne im už nebudem závidieť, lebo závisť je čo?? hnusná vlastnosť :)) ja to vlastne nerobím zo ženskej márnivosti, ale aby som bola lepší človek ((-: som si teraz uvedomila..

kozenka

aj ja som zo zv a mám o 4 roky viac ako Ty :)
mohli by sme si dať niekedy "rande" :))

ja nepoznám nikoho, ale keď sme pri vode-kdekoľvek-podozrievam každú druhú..a konečne im už nebudem závidieť, lebo závisť je čo?? hnusná vlastnosť :)) ja to vlastne nerobím zo ženskej márnivosti, ale aby som bola lepší človek ((-: som si teraz uvedomila..

vlasti

kozenka,no este som chcela ze tiez som po obidvoch operaciach vracala este aj pri porode,bleeee,hroza a ako mi dalu tuto tabletku v novamede tak vobec nic po prebudeni velmi mi to pomohla,aj do toho dotaznika co si dostala na vyplnenie treba napisat komplikacie po narkoze to vracanie
ano,mam kamosku,u nas to ma co pozna aj z okolia a z videnia skoro kazda tretia fakt.a v mojej rodine aj muzovej to vedia komplet vsetci ze mam nove cici,ale ja som typ ktora to ma nahaku a nevadi mi to,ja som dost otvoreny a priamy uprimny clovek,takze tak:)

kozenka

vlasti a čo okolie?
máš nejakú kamarátku, niekoho z rodiny, kto to podstúpil..
lebo ja som tu za priekopníčku :-))
ale mám dojem, že už teraz vyšliapavam staršej sestre chodníček..