Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

..a pokozku mam podrazdenu z tych leukoplastov,takze ked sa mi zlepsi poslem foto.Inak,este povedal,ze sa mam setrit,lebo u mna to bude trochu dlhsie trvat-hojenie,pretoze som velmi chuda a on mi fakt doslova napratal 320ml.

externa

ahoj sakura-dakujem,aj ty velmi zlatunka.Stehy dopadli dobre-trosku zabolelo na pravom prsniku,ale na pocudovanie Trskovi sa nepozdavala jazva na lavom prsniku-ze to mam cervene-zapudroval mi to-dal este leukoplasty a az po 4 dnoch si to mam osetrovat repikom

sakura

externa
kde si? Ako dopadli stehy? Kde su nove fotecky? Som rada ze sme sa stretli a pokecali:)) Si sympaticka fajn babenka:)

sakura

sonci
ahojky. To je dobre ze nestresujes. ja som zastepovala den pred opkou:)) O chvilu uz budes aj ty prsatica. Ozaj, ako sa ti pozdavala Trskova konzultacka? A ktora si to bola? Bolo nas tam v pondelok viac - ako hadov:)))))))

sonci

...joj baby, za dva dni opka a ja si to ete nejako neuvedomujem...a tak mozno, ze to je aj lepsie, aby som sa nestresovala...tak sa tesiiiiiim, ale zaroven mam aj obavy...

kozenka

evkalc
ale už to nepotrvá dlho a aj tie naše podprdy budú plnohodnotné-pyšné na svoj objem, neboj-dočkáme sa :-))) netráp sa

evkalc

joooj baby vam je tak super ze ste uz po... poniektore sa este nacakame tak nech ten cas letííííí a dufam ze sa v chirmede budem vediet dohodnut na nejakey termin v aprili..teda dufam ze sa bude dat.. a hlavne ako to doriesime s tou modelaciou...vcera som si kupovala podprsenku a tak ako kozenka napisala mam v nej poriadne vykradnuteeeeee.... aj s vypchavkami je to uplna bieda a podprsenka odstava.... :-(((

kozenka

mne je to jedno, hocikde :)
ja rada chodím tam,ako je knižnica, neviem ako sa to tam volá, ale robia tam výborné mixované drinky :) ale viac-menej mi je to jedno, pôjdeme kde budeš chcieť

vlasti

kozenka,aha no jasne:)))))))))))))ja chodievam s kamoskami do alfreda do kaviarne,aj na terasu v lete pre prior,a ty?