Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ivja,
mam dobry tip: miesto zubnej pasty je dobre si vziat ustnu vodu, ak by ta ruky boleli a nemohla si si umyvat zuby. Mozno to uz vies, mozno nie ;-)))

sonci

ivja & sakura
...velmi vam dakujem babule...je jezovitova predrazena, to dobre viem, ale tak dala mi taky termin aky som chcela a to ne pre mna dolezite...videla som jej pracu, takze viem si predstavit ako to bude asi vyzerat, aj ked sme kazda ina...no sak aj ja to tak nejako priatelovi poviem-xi =) i ked on ma rad moje prsia a nie je z toho prilis nadseny, ale dobre vie, ako sa kvoli tomu trapim...babule, neiete mi ete poradit, aky je cca centimetrovy rozdiel miedzi 325 a 350 ml?? pretoze stale neviem pre ktoru velkost sa mam rozhodnut...

ivja

sakura.
rovnako, ale volala som dr. a povedal, aby som situáciu/ s tým menzesom/ nedramatizovala- tak ma to potešilo a hádam v pondelok z toho niečo bude:))napíšem, čo si tam zoberiem a ty mi skús doplniť, prosím, ak som zabudla
- uterák, papuče, intímne vlhčené obrúsky, obyčajné vlhčené obrúsky, toaleťák, ponožky, pyžamo,papuče,hygienické potreby.Ešte som na niečo zabudla?.Mám tam byť 2dni, tak hádam všetko

sakura

sonci
aha. Sa mi to nepozdavalo ze by si tam bola - urcite by si sa k nam pridala do debaty:))) Sme tam hrkutali o sto tristo:))))
No jasne, myslim ze TRska by ti prv termin nedal.... Ale neboj aj Jezovita je urcite suprova - aj ked dost podla mna predrazena:(((
Takze priatel ta bude podporovat - super... Ja som tomu mojmu ako sme sli do nemocnice povedala - pozri sa na ne a rozluc sa s nimi:))) UZ budu len krajsie:)))

sonci

sakura
...no ja som nakoniec u trsku nebola...rozhodla som sa, ze na peniazoch mi az tak nezalezi a aj ked som na trsku pocula len chvalu, tak som sa rozhodla pre jezovitovu, hlavne kvoli terminu, pretoze trska by ma mohol operovat az niekedy vo februrari a to by mi vlemi nevyhovovalo...no ja dufam, ze to ani zajtra na mna nepride, idem na noc k priatelovi, aby si ma ete uzil bez prs-xi =) a uvidim ako sa budem citit, viem, ze on mi urcite zdvihne naladu aj keby som totalne stresovala...a rano pojde na kliniku so mnou, odprevadit ma a psychicky podporit...

sakura

externa
:)))) Diky moc:)) Fakt sa tam zisiel aky babinec:))
Tak ta este zapudroval? No ved si teda davaj pozor a hlavne sa setri - ono fakt na to ze si taka chudunka tak tych 320 ml je dost - bude to super vyzerat. Budes sexica. Ta baba co bola so mnou - tak operovali jej sestru - a ta je trosku silnejsia od teba a tej sa tam vmestilo iba 285 ml. Mozno preto ze ty uz mas babo a ona nie..
Inac aj mna iritovali tie naplaste a den pred kontrolou som si ich sama strhla - a aj ja som mala trosku pupaciky.
Tak sa pekne vyzdrav a posli nove foto - verim ze to budu krasne cici:)