Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tilia

Ahoj tajka99
dakujem ,ti za odpoved,sorry ze sa ozyvam az teraz ,no tie moje deturence mi davaju dobre zabrat.
Urcite mas pravdu ,ze by sa mi hodilo aj viac ml a urcite aj zmestilo po dvoch detoch a odkojenych troch rokoch......no ja sa musim uspokojit s tym co mi dr. Cerven nadelil.Ja som to nepovedala nikomu ,samozrejme okrem manzela ,ten sa teska so mnou.Z rodiny to nevie nik a urcite by to nepochopili ...v zuboch by ma rozniesli....Dnes som cely den pobehovala s ryzou a zvadzala manzela na moj "plny hrudnik "dobre sme sa pobavili :-))) Obdivujem "vlasti",ze si vydobila vacsie ,ma ich naozaj krasne .Ja som si povedala,ze vsetko bude lepsie ako to co mam...nemam na hrudi.

sonci

ivja
...joj, velmi pekne ti dakujem...keby som sa tu nahodou zajtra neukazala, o com pochybujem, tak na mna myslite vo stvrtok doobeda...hned ako budem schopna, tak sa prihlasim a snad cez weekend poslem prve fotky, uvidim ako sa budem citit =))

ivja

tajka99
veď ja viem, že až tam prídem na to , čo by mi bodlo najlepšie.
idem spať, treba posilňovať imunitu:))pápá

tajka99

ivja,
ja som v prvy den mala dost skrabanie hrdla, asi z narkozy, takze som na bublinky ani studene ani nepomyslela. Po operacii som len spala a az potom rano som si dala na ranajky cajik a nessku kavicku...;-)

ivja

sonci
mne dr. trška povedal, že mi nachystá od 320-450 vraj, čo mi bude lepšie .Tak predpokladám - 405?Nechám to na ňom. Ty sa tiež spoľahni na dr.,veď tých pŕs už robila veľa.Jaj, budeš krásna

ivja

tajka99
nevadí, aj tak si zlatá.Teraz som si spomenula na coca kolu, alebo kofolu - čo je lepšie? a hádam je to jedno a treba nechať vybublinkovať

tajka99

ivja,
juuj, v tom ti neporadim, lebo kazde zariadenie ma ine poziadavky. V chirmede som si doniesla len hygienicke potreby a papuce. Vsetko ostatne zabezpecovali oni...