Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

sonci,
super, ze mas tak skoro opku, mozno si to ani neuvedomujes, ale ja by som teda nechcela cakat aj 2-3 mesiace, ako niektore babenky, asi by ma porazilo. Mne tiez dali tak skoro, ked som bola na konzultacii (uz druhej, lebo na jar som prisla neskoro a bala som sa, zeby uz mohli prist horucavy a ze by som si leto este poriadne neuzila), znova sa mi hodinku venovali, dohodli sme sa na implosoch a ked som sa sla dohodnut so sestrickou na termin, tak ma az zaskocila, dala mi o nejake 2 tyzdne. Kedze to este nebolo poriadne prebrate na rodinnej rade s manzelom :-))), pytala som si neskor o tyzden, vtedy asi mali menej, lebo terz uz tak skoro nedavaju. Je to dobre, ked clovek nema cas sa stresovat a spekulovat, ci sa dobre rozhodol, ci este nema zmenit implos, ci si vybral dobreho doktora, a pod. Niekedy je lepsie vela o tom nevediet ;-) Ja som opku videla v telke az po operacii ;-) Nie som sice ziaden poserko, ale naco si naburavat pozitivne myslenie ;-))))) Tak drzim palceky, som zvedava na fotecky. Drz sa!!!

externa

ivja-ja osobne som nemala problem umyt si zuby kefkou,ale to je individualne.Sakura ma pravdu-teplakova suprava je super...vrch bud na gombiky alebo zips.Ja som sice mala rifle,ale obliekal ma manzel ked ma prisiel vyzdvihnut a vrch som mala na gombiky-taku bluzku.
No,na pitie ti daju caj.Ale,jasne zober si nieco na pitie co mas rada.A aj nieco na jedenie,v pripade ak by ti ich strava nechutila.Aspon nejake ovocie...
Kedze budes v polosede spinkat a ich postele sa nedaju automaticky nastavit(teda zakazdym by si musela otravovat sestricku),zobrala by som si maly vankusik-zide sa ti.Ja som si pytala od nich.

tajka99

ivja,
tak uz sa ti to blizi, ani to tak velmi netrvalo, predsa len tie sviatky a pocasie, mozno ti to tiez pripada, ze to zbehlo, hmmm? Aj ked si tu na fore pravidelne, preto sa ti tvoja nedockavost mohla aj riadne zvysovat, ked si tu kazdym tyzdnom videla nove a nove prsatice, co to uz maju za sebou. Uz je to za dverami, to najhorsie mas za sebou ;-) Uz len prespat prvy den operacie a budes NASA ;-)))))
S tou teplakovou supravou je to pravda, najlepsie teplaky a bunda na zips, lebo bezne si clovek ani neuvedomuje, pri ktorych cinnostiach pouziva svaly viac pri ktorych menej, az ked je podobne handicapovany, potom to uz citi. A pod bundou tiez nieco na zips, alebo len podprda, ja som tak mala, vsak na to das vetrovku, to staci. Lebo vela bab si po opke nedaju ruky hore, takze tricko cez hlavu neprevlecies. Ja som s tymto nemala problem, v prve 2-3 dni som radsej nedavala hore, hoci ma to az tak nebolelo, ale asi tyzden po opke som sa vecne natahovala po med pre deti do najvyssej policky a furt si hovorila, ze uz ho dam nizsie, ale potom ho furt niekto odlozil tam, kde vzdy bol, do najvyssej policky ;-)))))

tajka99

tilia,
:-DD to som sa nasmiala, ked som si predstavila, ako ste sa bavili na tej ryzi. Pamatam si totiz na tuto situaciu u nas ;-) Ja som sa rehotala ked som zrazu seba videla ako "radnu gazdynu" co prave odkojila 8 decko ;-))) Ale ta ryza ozaj skresluje, doktor mi potom vravel, ze sa s tym treba hodne pohrat. 350ml nie je malo ani vela, pod 300ml by som ja urcite nesla, ale teraz po opke, ako skoro kazda, by som kludne sla aj do vacsich ;-) Ale je to uz len taka drobnost, urcite to prehlusi ten obrovsky pocit stastia, ze aj ja tam uz nieco mam, ze uz ich vidiiiiiiiim ;-)))

kozenka

sončiiii držííím palceee
budeš krásna :) :) :) budet to super!!
potom hneď ako sa Ti bude dať, podaj hlásenie :)

sakura

ivja
no tak vidis. Vsio bude v poriadku a ty uz budes v pondelok krasna prsatica:)
Nezabudla si na nic. Len by som ti odporucila ist z nemocnice v nejakej teplakovej suprave. Rifle - nehrozi zapnut:))) Ta teplakova je pohodlna - iba navlecies teplaky - bundicku na zips a ides:) A este namiesto tej pasty ustnu vodu - tazko by sa ti hybalo s rukou keby si zubky drhnes kefkou. Po narkoze je dobra ta Cola - ale vybublinkovana - co som ja nevedela a pila som ju normalne a to sa mi potom z nej stale grgalo a to bolo bolesti:))))))