ivja,
tak uz sa ti to blizi, ani to tak velmi netrvalo, predsa len tie sviatky a pocasie, mozno ti to tiez pripada, ze to zbehlo, hmmm? Aj ked si tu na fore pravidelne, preto sa ti tvoja nedockavost mohla aj riadne zvysovat, ked si tu kazdym tyzdnom videla nove a nove prsatice, co to uz maju za sebou. Uz je to za dverami, to najhorsie mas za sebou ;-) Uz len prespat prvy den operacie a budes NASA ;-)))))
S tou teplakovou supravou je to pravda, najlepsie teplaky a bunda na zips, lebo bezne si clovek ani neuvedomuje, pri ktorych cinnostiach pouziva svaly viac pri ktorych menej, az ked je podobne handicapovany, potom to uz citi. A pod bundou tiez nieco na zips, alebo len podprda, ja som tak mala, vsak na to das vetrovku, to staci. Lebo vela bab si po opke nedaju ruky hore, takze tricko cez hlavu neprevlecies. Ja som s tymto nemala problem, v prve 2-3 dni som radsej nedavala hore, hoci ma to az tak nebolelo, ale asi tyzden po opke som sa vecne natahovala po med pre deti do najvyssej policky a furt si hovorila, ze uz ho dam nizsie, ale potom ho furt niekto odlozil tam, kde vzdy bol, do najvyssej policky ;-)))))