Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či sem - na toto fórum chodia ešte baby, ktoré boli operované v PD? Myslím, že to bola fifibb, veronika24.

nelina

vlasti,ja mam cez boky 97 cm,takze strach nemam a aj keby boli trosku vacsie,su to bikiny na snurku,takze ich pritiahnem.urcite ti dam vediet ked pridu,ako sedia.

vlasti

nelina,aha a tu velkost L si si objednala kvoli vrchnej casti nebojis sa ze ti budu nohavicky velke?tak mi potom daj vediet.

nelina

vlasti,objednala som si tie cierne so sietkou a krystalmi,velkost "L",strasne sa mi pacia aj s tym leopardim vzorom,su fakt uzasne,ale je tam len vel.S,M.na skusku som si objednala len jedny,uvidim ako budu sediet a podla toho sa este rozhodnem pre dalsie.zial,nie vsetky co su tam a pacia sa mi,maju aj v L velkosti.

vlasti

nelina,ahoj,pozerala som tu stranku a je peckova fakt,no ja by som si vybrala asi patoro plaviek fakt a cena je super,a s tymi suknickami to je take chutne,ty si si ake objednala aku velkost kedze mame cici skoro rovnake v ml:)

ivja

dievčatká moje zlatučké
no, ako dobre , že vás tu mám.Hneď sa mi pôjde lepšie.Veľmi pekne vám zatiaľ za všetko ďakujem . Už nech je pondelok

tajka99

ivja,
ja by som si tiez vladala v pohode umyt zuby, dokonca som sa hned rano aj precesala, co niektore baby pisali, ze mali dlhsie problem, ale ta ustna voda bola pohodlna a velmi chutna, doteraz ju moja dcera pouziva, ked nahodou zaspi do skoly a nestiha si umyt rano zuby ;-))) Vola sa White antiplaque do Hillcom ale je ich vela na trhu, len niektore mi vadia, ze stipu ;-D