Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

nelina,
dakujem no urcite to vyskusam v tom obchode,no dufam ze nebude teraz problem kupovat plavky kvoli tej velkost:)svihne ma.
inak baby to s tou pokozkou som mala aj ja a kozmeticka mi vravela ze si to am nechat tak iba normalne osprchovat mozno jemny piling ak to je zapalene a ze to zmizne same ze ona si mysli ze je to aj z narkozy.

miu miu

tanira ved nebud skupa na slovo, xi porozpravaj vsetky pocity ako sa mas, ci sa ti cici pacia, ci uz bolia menej a kde si to vlastne bola na opke a ako ti tam bolo....
no sup sup sem s tym........

nelina

externa,
tie pupaciky som aj jala dlho.chce to cas,aby sa ti to celkom zahojilo.ked som si davala repik na rezy,tak na zaver som si v sprche spravila obklady aj na podrazdenu pokozku.kup si nejaky nechtikovy kremik,ten ti ju ukludni.mne to trvalo asi aj 2 tyzdne,kym sa pokozka dostala do normalu.
vlasti,tazko povedat,ci ti M-ka plavky budu.spodok urcite.ja by som na tvojom mieste najskor skusila v obchode trojuholnikovy vrch a sama uvidis,ci to nebude male.

externa

baby,mali ste aj vy taky problem? mali ste tiez podrazdenu pokozku? ako ste to vyriesili? co vam pomohlo?
dakujem

externa

sakura-a kedy sa ti upravila pokozka? kedy sa tie pupaciky stratili? Neni to az take strasne a ani sa necudujem,ved pokozka nedychala pod tymi leukoplastmi 2 tyzdne.Ja som si dala na to repik-aspon trochu nech to ukludni.

paapulka

evkalc
Neboj ani sa nenazdas a je april. Hlavne sa s tym nestresuj, cim viacej to budes chciet,tym sa ten cas bude vliect,az tak nad tym nerozmyslaj.pa

evkalc

sonci drzim silno palce!!! boooze baby mna asi svihne z toho cakania... poviem vam ze je to hrozne ked som sa uz rozhodla a nemozem ist do nejakeho mesiaca...:-((( ja neviem co budem robit este tak dlho a to mozno v chirmede mi nedaju termin ani v aprili... ale potom nabehnem k Trškovi a asi sa dam aj cez dvorec... proste ja tie cici chceeeeeem... kazdy pohlad do mojej podprsenky ma deprimuje... aj najmensia mi odstava v kosikoch... a riadne

sonci

tajka99
...joj, velmi pekne ti dakujem za psychicku podporu...no ani mne by sa nechcelo tak dlho cakat...som bola milo zaskocena, ked som jej navrhla termin, kedy by som chcela byt operovana a ona, ze v poriadku...porozpravali sme sa o menstruacii,vyslo ni to tak, ze akurat mi skonci a operuje sa-xi...no idem akurat k priatelovi, naposledy sa pomojkat bez prs, bo potom ma uz bude mojkat len prsaticu-xi...urcite hned ako sa bude dat, tak sa vam tu ozvem a nafotim prve fotky-xi...tak na mna teda myslite, pojdem na radu druha, takze predpokladam, ze tak okolo 10 asi...ete raz vam vsetkym dakujem za podporu a silno na mna mislite-xi xi xi