Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

nelina,dik za dalsi typ:))))))no asi mas pravdu lebo ja som male ine ti epupaciky ja som nebola tak oblepena ja som mala iba prelepene jazvy a to bolo vsetko

nelina

externa,
aj ja som mala pred opkou prave prsko o nieco mensie,on to so mnou preberal,ale problem bol v tom,ze na tom mensom som mala aj ovela menej koze na prekrytie,takze aj tak by mi tam nemohol dat viac ml ako do laveho.zo zaciatku to bolo trochu viditelne,ale teraz uz takmer vobec,ale aj tak mam na pravom kozu viac napnutu a stale si skoro vobec necitim bradavku a okolie.ked ju stlacim,citim taky trosku neprijemny tlak a obcas ma tam aj pichne.v utorok idem na kontrolu,tak som zvedava co mi trska povie.

externa

ja si myslim,ze to zostane,pretoze on mi asymetriu neriesil,dal mi do oboch rovnako 320ml,a ja som mala predtym asymetriu...Ved coskoro poslem foto...je to vidno

sakura

externa
akoze je vidiet dost? Ved oni sa este usadia a budu tvarovat. Ja mam pocit ze ich mam kazdy den ine. Raz mi je retro velka, potom ma tlaci - raz tam, potom zas tam. No, teraz sa to ako tak uz upravilo ale ty si este kratko po opke. Tak sa to snad da nejako do poriadku...

externa

sakura-dakujem,no vsetko ok...velkost ok...ale vidno dost tu asymetriu...Takze si budem musiet znova pomôct vypchavkou

sakura

externa
ahojky. Ja som si na to davala repikove obklady a potom som si kupila nechtikovu indulonu - s tou si masirujem prska. Ono to chce cas - asi tak 2 tyzdne. A inac ako? Velkost? Si spokojna? Vsetko v poriadku?

nelina

vlasti,
urcite by som na tie pupaky nedavala piling,este viac by sa to podrazdilo.predsa len,tie naplaste sme mali dlho,je na nich lepidlo,pokozka dva tyzdne pod nimi nedychala.mne to zmizlo do tych troch tyxzdnov od odlepenia.
inak vlasti,este su krasne plavecky na // ked cez internet objednavat plavky je /aspon pre mna /take riskantne,ci sa trafim.no som zvedava ked mi pridu plavky,ci to nebudu vyhodene eurace.niekedy na obrazku nieco vyzera super a skutocnost je ina.