Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

sakura-ved tak...Dcerka je v pohode,spinka s nami v posteli,trochu sa tulinka ku mne,ale akokeby vedela,ze velmi nesmie....Hram sa s nou,krmim,len ju nedviham...Vzdy si knej cupnem a tak ju objimem a vypusinkujem....:)

nelina-ved,vzdy su nejake prekvapenia...Lenze u mna to vôbec neni vidno...A teda ziadny Dr.ma na to nikdy neupozornil.A v podstate ani ja som o tom nevedela.Vravela som to mamine-a bola z toho dost paf...

ela26

baby poradte co mam zobrat 275ml alebo 285ml.? bude anatom. Mam 160cm 49kg, pod prsiami 70cm... chcem B mensie C..neviem sa rozhodnut

nelina

externa,
je to zaujimave,co sa nekedy po rokoch o sebe este nedozvieme.ja som s mojim hrudnikom zas opacn pripad.mam ho zas mierne vyklenuty a preto mi prsia idu trochu od seba.ááále,pokial to nie je velmi vidiet,tak to nevadi.velakrat ked mi na sebe nieco vadi,tak sa zamyslim a poviem si,ze su na svete ovela horsie veci a pri tejto myslienke si vzdy poviem "stop".teraz,ked som 3 mesiace po opke,skutocne prsia pekne sadli do sirky,vyplnili hrudnik a ten rozdiel skoro vobec nie je vidiet.uvidis,ze sa ti to upravi a budes spokojna.ved pri tych trskovych meraniach by to bolo divne,aby ti zostala velka asymetria.

sakura

externa
takze tak. Ste sa o tom bavili. No mas to vselijake s tym hrudnikom:( Ale hlavne ze uz su na nom krasne prska. A co mala? Ako to znasa?

externa

inak aj kvôli tomu,ma Trska upozornoval,ze u mna bude hojenie trosku dlhsie trvat,a mam sa viac setrit ako vy ostatne kocky....

externa

mi sme to riesili,teda Trska sa ma najprv pytal ci to ma korigovat s ml,alebo to nechame tak-podla neho by mi to malo vyplnit do sirky aj ked budu rovnake ml.tak som to nechala na nom.U mna je dalsi problem-ze Trska zistil pocas jeho merani-ze vlasne hrudnik mam asymetricky-prava strana je akoby vtlacena-cize prsnik na objem neni az taky maly ako sa zda na fotke,ale to ten hrudnik robi....Trochu komplikovane.Napr.az na tychto predoperacnych vys.som sa dozvedela,ze moje srdce je trochu posunute do pravej strany.A pritom som uz bola x krat operovana a aj Ekg mam za sebou....