Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

marja
treba mu len povedat svoju predstavu a tuzbu. On urcite urobi vsetko preto aby si bola spokojna a hlavne aby tie cici vyzerali krasne prirodzene:)

marja

sakura-urcite na max.pojdem, to uz mi je jasne, len sa bojim, ze to max.bude male:((( no dufam, ze ked som taka malicka tak ajtak to na mne vynikne, ved budem mat aspon nejake prsia, tak to treba brat....len ist na plastiku a dat za to take prachy a mat 2jky, to sa mi zasa nechce:( no ved uvidim, verim, ze mi dokaze spravit 3jky

sakura

marja
no, myslim ze TRska ma toho az az. Aj ja cakam na mail od neho:)) Nechaj to uplne na nom - velkost. Ale urcite chod na maximum co ti odporuci. Ja som isla zlatou strednou cestou a teraz to aj tak trosku lutujem:(((

sakura

mops
co pozeram fotky na omlazeni tak tam maju baby väcsinou rez cez bradavku - a to niektore este nemaju deti. Neviem, ja by som si to dala tade asi az po detoch - ale len keby to bolo nutne. Ja mam tie rezy pekne v prsnej ryhe. A mam uz nejake jazvy na tele a uplne vyblednute. Zalezi to aj toho ako sa kto hoji. Ja si myslim ze je to na tebe a na doktorovi - co chces ty a ci ti to on odporuci. Ked chces cez pazuchu a on ti povie ze ok tak neni problema:)))

mops

sakura skoro vsetky co poznam tu u nas maju rez v podpazusi a tiez to nieje az tak vidiet.Ja sa opalujem vzdy hore bez tak pod prsiami by to asi bolo dost vidiet.A cez ten dvorec no ja neviem este som nekojila neni to riskantne?

marja

ahojte, jaj baby ja sa zblaznim z tych velkosti....Trska mi slubil napisat odhad podla foto a merani,ale este nenapisal,ma asi vela prace, tento tyzden vraj uz napise, no uvidim,ale uz sa neviem dockat. nasla som na omlazeni super prsia,ktore proste chcem,ale ta baba ma 340ml a to mne tam stopro neda:( nepamatate si na kolko cm sa vam natiahla ta koza ked ju natahoval, bo mne na tom mensom,kedze mam asymetriu len na 11,5cm a bojim sa ze to je malo a ledva mi tam narve 300ml, snad ani to nie,nepocitam s tym....tym padom od toho sa odvija vsetko, do druheho bude musiet dat menej aby vyrovnal asymetriu aj ked sa koza natiahla na viac....ale zasa som malinka, mam ledva 160cm a 46 kg, myslite, ze na mne bude vidiet poriadny dekolt aj ked sa mi tam nevojde tych 300ml????uz mi z toho sibe, cim dlhsie cakam nez napise, tym viac pozeram obrazky a citam fora a bojim sa cim dalej viac, ze budem mat male vysledne:(((((ja chcem 3jky!!!!!:(((

sakura

mops
ja mam rez pod prsiami. A inde by som ho nechcela. V pripade nutnosti by som zvolila aj dvorec - videla som dost fotiek a tam je to najmenej si myslim vidiet. Cez pazuchy by som si asi nedala.

mops

Babenky chcela by som sa vas spytat,odkial je najlepsie robit rez tak aby to bolo co najmenej vidiet.Ja som vzdy chcela rez v podpazusi,ale teraz som si nie ista.Odkial ho mate vy?