Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

tanira
ja som po smrti obidvoch rodičov- rok po roku potrebovala "trošku pomôcť", tak beriem antidepresíva. Preto sa pýtam , lebo ja sa liekom všeobecne vyhýbam- veľa sa nesmie s mojimi

evkalc

bambi 1 -mas foto v galerke? nude to robit asi aj modelaciu, vsak? kade ti bide vist rez? a preco mas opku az v aprili...?lebo keby som sa rozhodlôa k nemu asi aj ja by som isla v aprili..tak povedal ze by sa asi dalo.

marja

bambi- to je ine, ja este nemam dieta, takze nemam tej koze vela....ale vd spravi max.co sa da urcite tak budem dufat, ze budu dost velke.

bambi1

Viete mi niekto poradiť, či sono pŕs sa musí tiež robiť max.2 týždne pred OP - ako všetky ostatné vyšetrenia, alebo môžu byť výsledky aj staršie?

bambi1

marja
ahoj, ja som bola na konzultačke u tršku, som tiež taká mini :-))-mám 163 cm a 50 kg, po meraniach povedal predbežne 360-400ml, potom som u neho skúšala aj veľkostnú podprsenku, že ako to bude asi vyzerať, a tie 400ml vyzerali úúúžasne, keď sa mu to podarí, budem štastná. Som po 2. kojeniach, neviem ako ty, tak preto taký veľký impl, aby koža zostala napnutá...ale opka bude až v apríi, tak ešte si na ňu počkám...

niquei

Ahoj sakura, my sa ešte nepoznáme, ale páči sa mi ako radíš ostatným. Poradila by si aj mne s veľkosťou? Trška mi dal na výber od 285ml do 360ml a ja som sa rozhodla, že chcem tých 360ml. Bojím sa však, či to nebude veľa a či to nebude biť hneď každému do očí...

marja

sakura- ved som mu poslala obrazok mojich vysnenych.....mne nejde o to aby vyzerali prirodzene, ja ajtak kazdemu poviem ze mam silikony a kazdy to uvidi vlastne aj kto ma pozna...predsa z vody by mi nenarastli:))))mne sa prave pacia take gulate, dve gule akokeby, no nie zasa ako Beckhamova.....:)