Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

mops,
bavili ste sa tu o rezoch-co je lepsie.ja som povodne tiez chcela pod pazuchu,urcite by som to bola nechala na lekara.zalezi ake implose budes mat.anatomy sa vraj cez pazuchu nedavaju,tento rez sa taktiez dlhsie hoji,kamoska nemohla 2 tyzdne vobec zdvihnut ruky /ani trochu/,aj ked,je to individualne,kazdy ma iny prah bolesti a ak by si sa neskor rozhodla pre reopku,aj tak ti druhy rez urobia v ryhe pod prsiami.ja mam tiez presne v prsnej ryhe,su to tenucke rezy,samozrejme chce to este cas,kym vyblednu,ale uz teraz ich takmer nevidno.

miu miu

tanira vidim ze to zvladas super. to je uzasne. gratulujem ti a neboj sa o mesiac ti budu tvoje nove prska vypadat male. kazda to tu tak nejak znasa. aj ja mam 325 a po opke som mala pocit ze su bomby a teraz som si na ne zvykla a uz mi pridu v poho az male.

sakura

niguei
ahojky. No pozri na moje foto v galerke - ja mam 360 ml. A kludne by som brala to max co mi Trska navrhol - 405. Som sa tiez zlakla ze to bude velke a teraz lutujem:( Takze urcite by som sla na max. Ono si si skusala urcite aj tu podprsenku, ze? No tak v tej mi tie 360 ml pripadali supeeeer a tie 4O5 hrozne bombuse. NO realita je ina...Takze kludne chod na max co ti TRska navrhol - on zas nie je ziadny extremista ze by ti z toho urobil nieco neprimerane tvojej postave:)

sakura

babenky
na ten Zaldiar som pocula ze sa od toho toci dost hlava a ze byva z neho babam zle. Mne na bolest postacil Novalgin - davaju ti ho v nemocnici v infuzke - a to mi stacilo. Z toho Zaldiaru som nezobrala ani jednu tabletku...

Ivja
ako moja? Uzzzz len kusok a si nasa:))))

bambi1

evkalc
ahoj, najprv sme sa dohodli na modelácii, rez cez dvorec, ale po výbere 400ml mi povedal, že impl.bude taký veľký, že asi to ani nebude treba robiť,koža bude pekne napnutá, a rez by mohol viesť pod, dá mi vedieť ako sa rozhodol na ďalšej konzultačke, idem v strede marca, dohodnúť už všetky podrobnosti, mám predbežný termín OP 20.apríl, vravel, že skôr určite nie, keď som dokojila v júni, vraj sa nie je kam ponáhľať, do leta budem fit, kým je tam ešte mlieko, je veľké riziko infekcie,chce to čo najviac priblížiť k roku od ukončenia,ale ja už veeeľmi chcem, stále na to myslím :-)),
Foto ešte nemám.