Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
je to maska:))) Ano, taka starsia pani. Som sa narehotala ked som bola u nej na konzultacku. Ty si teda u nej nebola? No ja som za konzultacku s nou platila tusim 300 sk. To sme spolu vypisovali tie papiere co ti poslal Trska, este pozerala nechty a pytala sa na rozne choroby v rodine a tak....

ivja

externa
volala som s ňou a poslala jej to všetko mailom. Je to staršia pani? mala som z nej veľmi príjemný pocit.Aj len do telefónu bola veľmi milá.

miu miu

nelina aj moj mazel stale len smatra na moje cici. ja uz nenosim podprdu skoro vobec a doma uz vobec nie. tak mi vidi cez tricko co chce a vzdy ked ide okolo tak si pomojka. a stale ma vola ze som kozana a ze mam bomby. a to bol pred opkou hrozne proti. a myslim ze teraz by uz nemenil ani za svet.

sakura

externa
ahoj. Ma hned napadlo ze to moze byt ona. Lebo aj Pepa mi volala a bola nasrata ze jej volala sestra ze im sestricka nechce dat infuzku a ze im povedala ze za krasu sa trpi. No presne viem ktora je taka mudra. Aj nam povedala to iste. Tak sme sa zhodli s Pepou na tom nech brnkne Trskovi a nech tam on porobi poriadky. To co si ma ako dovolovat? Ma to neuveritelne vytocilo. Ved si tam platime 1000 sk na noc. A to nie je malo.....
Neboj, tie prska po opke su este take neusadene - a ty na to potrebujes aj viac casu a aj dlhsie sa budes hojit. Neboj, chce to len cas. Urcite sa to da do normalu a prska sa ti krasne usadia. Ta alergia ti uz ustupuje? Pouzivas na to tu nechtikovu masticku?

externa

sakura-akurat som si precitala 3 strany a Tanira-ze pred 3 dnami na OP,tak som uz aj chcela reagovat,ci to bolo v pondelok a ci ma blond vlasy....:) ale si ma predbehla :)

Tanira-bola si v pondelok na OP?

Ivja-uz sa ti to blizi...bola si uz u Dr.Valachovej?

nelina-ja mam tiez take zmiesane pocity momentalne-aj to lutujem...aj nie,teraz vyzeraju nie pekne-moje prsia,ani manzelovi sa moc nelubia a vravel ze su tak nakrivo....
Uvidime po par mesiacoch vysledny efekt...

ivja

devušky moje čaute
včera som urobila jeden ťah:)) a vyšiel mi.Aby som nebola po 2 týždňoch, keď sa vrátim do roboty- do školy- až tak podozrivá,dala som si najhrubšiu vypchávku do najhrubšej podprdy a natiahla tričko s hlbším výstrihom. Inokedy si to nedovolím a ťahávam si výstrihy pomaly až po bradu.Včera som potrebovala, aby si to všimli hlavne kolegovia.tak hurá , môžem smelo o 2 týždne do roboty.:)) Vie to aj pár mojich kolegýň- takých mojich dobrých a držia mi palce.Vzťahy v rodine máme dobré a keďže už nemám rodičov, ostatní to zoberú ako samostatné rozhodnutie o svojom tele. Teraz u nich všetkých prevláda skôr strach o mňa.Ja som presvedčená, že všetko bude OK, veď aj prvá opka bola bez komplikácií.
v pondelok okolo 10 alebo 11 mám byť na stole krásy:))

nelina

tanira,
aj ja ta povzbudim,miu ma pravdu.takmer kazdej z nas sa po opke zdali prsia ako bomby.keby si videla reakciu mojho muza,ked prisiel pre mna do nemocnice.uz tam som videla jeho uzasnuty pohlad a doma mi povedal,-dufam,ze nebudu vyzerat takto...ja som zo zaciatku mala rozne pocity,aj som trochu banovala,ze som sa na to dala /nemala som ani pred tym zle prsia/,ale ked odpuchli,dali mi dole naplaste-nadhera.mam 395-ky,to som sa im takmer do konca branila a teraz som max.spokojna a manzel ani nehovorim,ked si nedam pod tricko podprsenku,stale by ich len osahaval.