Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisaaa

papulka,
idem do chirmedu, boli mi navrhnute okruhle, ale ja chcem aj tak anatomy :)
uz som snad precitala milion clankov a mam z toho strasny strach, ako to bude vyzerat :((

sakura

sisaaa
pozerala som si tvoje cici a myslim ze tych 320 ml bude v pohode. Ze to nebude nejake obrovske:)

Sonci
no ako? Ty prsatica jedna:) Ked ti bude lepsie tak sa ozvi. Som zvedava:)

Salmi
ako?

Ametystka
a ty sem uz nechodis alebo co?

nelina

paapulka,sisaa,
potvrdia to aj ostatne baby,urcite chodte do vacsich ak mozete.prsia postupne sadnu a ak sa rozhodnete pre mensie,casom budete urcite lutovat.ja mam maximum co mi trska mohol dat,som spokojna a to nie som typ zeny,ktorej sa pacia moc velke prsia.urcite to nechajte na doktorovi.

sakura

paapulka
ty si pisala aj na zzz? Si pod menom jaja? No ja by som tu velkost teda nechala na TRskovi a urcite by som sla na max. Ved on pri opke uvidi co sa ti tam vojde:)) POzri na externu. Aj ta ma 320 ml:)

paapulka

sisaaa a komu ides na operaciu? Ja mam rovnaku dilemu,ale ja tam fakt nic nemam. Tak si necham poradit,aby som si potom nebuchala hlavu,ze mohli by by vacsie,mensie.........nic ine nemam na mysli,len silikony.Cim viac sa mi to krati,tak len stale citam a citam a citam...

sisaaa

AHoj kocky, moj termin operacie je 18.02.09 a boli mi navrhnute 320ml anatomy. BOla som presvedcena ze 300ml mi budu stacit, nemyslite ze 320ml budu obrovske ?

paapulka

Ahojte babenky,zapajam sa tiez do debaty. Idem k Trskovi na opku 9.2., navrhol mi 280ml anatomy alebo 320ml ked sa vojdu, ja sa rozhodujem pre tie mensie,ale ako to tu sledujem uz tyzdne,tak vsetky odporucate ist do tych vacsich. Moje prsia su proste teraz uplne katastrofalne male a budem rada,ked budem mat co vopchat do plaviek..... Baby napiste mi vas nazor.diky

ivja

externa
mala som ísť, ale už by som nestíhala, lebo aj ona niečo mala, tak sme to riešili takto.ale veď výsledky boli OK. asi budeme spolu pred opkou .

externa

sakura-neva,vsak je to pravda....Valachova je zlata.A aj ja som platila 300sk.

ivja-a to si nemusela osobne za nou?

nelina-vsak uz to budu v pondelok 3 tyzdne....
-davam si repik,a potom to zapudrujem-nasla som este dcerkin puder,tak to pekne ukludnuje...Este mam chrasticky-tak ale to trva chvilu kym zmiznu...

jaj-a nechtikovu mast nemam-musim si najst v slovniku ako sa povie nechtik po nemecky...Doteraz som take slovicka nepotrebovala...:)

nelina

ivja,
no som sa dobre pobavila,ako si svoje okolie pripravovala na plnsi dekolt.tak uz sa ti to riadne krati.tesim sa s tebou a opat to prezivam.
externa,
moje prsa videl manzel v plnej krase az po 3 tyzdnoch od opky.trska bol prekvapeny,ked sa ma pytal pri vybere stehov,ze ako sa pacia manzelovi,povedala som,ze ich este nevidel a ze mu ukazem az vysledny efekt.uvidis,ked ti sadnu,budes spokojna , budes si ich pestovat a manzel bude paff.