Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tanira
si ju mala peknu cervenucku tu peru:) Neboli ta to? Si spokojna?
Ja sa mam fajn, pomaly sa hojim a chystam sa Trskovi na dalsiu opku - na lipo:))))

sakura

ela 26
a ku komu ides na opku? Nebude mat pri operacii aj viac velkosti? Viem ze si sa rozhodovala medzi 275 a 285 ml.

sakura

tanira
jej, a tebe robil aj pery? No ale ved si spinkala, nie? Ked ta prevazali. Lebo si mala zavrete oci. A kukala som ti na cici ake ich mas pekne - ti ich bolo vidiet:) A to si citila ako s tebou narazili ked ta vyvazali z tej pooperacnej izby? Jaaaj az ma to zabolelo:(

sakura

paapulka
no mas pravdu, tato stranka je lepsia. Tak pekne papaj vitaminy - pomarance a vela ovocia. Aj ja som sla na opku ked bolo chripkove obdobie a tiez som sa bala. Jedla som vela ovocia a velmi som nechodila von. Nastastie ma to obislo.A nema ti kto pomoct s dietatom?

paapulka

Ahoj sakura, ano pisala som aj na stranku zzz.sk,ale tuto stranku mam ovela radsej, lepsie sa tu orientuje. No ved necham to na Trskovi, mam podobne prsia ako externa,myslim,tym velkost. Za nejakych 9 dni idem na to, dufam,ze sa nic nepokasle, teraz sa vyrutili chripky. No uvidim,uz mam z toho strach,ani nie z bolesti,ale mam doma dieta a neviem ako vsetko zvladnem,ci po tyzdni budem ako-tak fungovat...........

evkalc

bambi - ja som dokojila v septembri a povedal ze mozem v aprili alebo v maji ale ja som povedala ze v maji je pozde nakolko ideme o mesiac na dovolenku tak sme sa dohodli ze ak sa rozhodem tak sa bude dat pravdepodobne v aprili tiez okolo 20. tak mozno by sme isli spolu... neposles foto prs do galerky? aby som videla... no mne povedal ze bez modelacie to u mna pekne nebude tak uvidim co povedia v chirmede aj ked si myslim ze trska ma pravdu. inak aj externu operoval nieco po pol roku od ukoncenia kojenia... teda prvu operaciu mala asi naplanovanu pol roka po.. dufam ze sa nemylim